Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz alperle görüşmeden bu şerefsizler nasıl görüşebiliyor onu da anlamıyorum

Bizim sinirimizi gazımı Şeref Aydın'dan gayrısı alamaz diyim size.

la ne siniri serefsizin biri itin birini transfer etmis kim takar....

Drogba_Sniejder_Selcuk_Burak

gibi bi kare asın varsa korkma...Sana Real Madridi arenada darmadagın eden takımdan bahsediyom...Alperi kim skler

azize bak yarın kulübe gelin diye emir veriyor.bu nedir arkadaş nasıl bir futbol anlayışıdır bu.emir veriyor resmen ve böyle adamlar hala başkanlık yapıyor şerefsizler.

haysiyetsizlik bunların hamurunda var. nasıl mehmet topuzu köle gibi aldılarsa bunu da öyle alacaklar

BizHalil unal'in serefsiz bir it oldugunu biliyorduk zaten.

Fenerin bizim kadro kalitesine yetismesi icin Alper yetmez .ki alper yegenekli olmasina ragmen daha genc ve ne olacagi belli degil .fenere gidip cop olanlari goruyoruz ;) tariklar.mehmet topuzlar .gokhan unalar .alperin tutup tutmamasi bieazda kadro kaalitesi ile ilgili bizde ona birseyler ogretexek cok futbolcu var fenerde bu yok .silinip gider

Yönetim ne yapsın arkadaş? Adamla söz kesiyorsun, sonra gidip bir başka takıma veriyor. Sen düğünde iken üstelik. Bırakın versinler..

Adam Galatasaray'a söz verdip dedikten sonra masadan kalkmayan adama adam denmez, söz veripte sözünü tutmayan adama da adam denmez, hatta daha farklı şeyler de denir de neyse...

Alper iyi oyuncu, ama küfür yediği yere de giderse ne diyelim, hayırlı olsun...

En beğendiği, idolü emre değilmiydi bunun. Emre zamanında az mı küfür yedi katil dendi, oda gider oda gider....

• İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten13 sn

Ünal Aysal: "Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık, demek ki sözler böyle tutuluyor.. F.Bahçe ile açık arttırma yapmayız, biz çekildik.." (22.50)

​

inanın sorun alperin gelmesi veya gelmemesi değil zaten sıcak bakmıyordum çünkü bizimkilerin hedefi meloyu almayıp ya da o ayarda birini almayacaklardı orası selcuk ile alpere bıracaklardı gibi fakat çok iyi bir alternatif potansiyeli olan biri yani gelisimlere cok acık bir futbolcu

ama bazı işlerde özellikle böyle büyük işler söz senettir derler ya ama neredeee insanlık ölmüs insan olmak önemli başkan herkes olur halil ünal tam *********************************** çıktı

sen git selçuk şahinle oyna alper sana da müstehak

Ünal Aysal son konuşmasında demişti

Morattiden Sneijderi istedim pazarlık 15 dk sürdü söz kesti biz eski kafalı adamlarız söz verdikmi iş biter demişti

sonra Sneijder için teklifler olsada Moratti ben Galatasaraya söz verdim sneijder Galatasaraya gidecek demiş hep :D

Simdi bide Halil denen karaktersiz eskisehir baskanına bak dün bize söz veriyo bugün karı gibi dönüyo :D böyle adama dansöz kıyafeti giydirmek lazım bu adma nasıl karısının çocugunun yüzüne bakıp eşinin dostunun yüzüne bakıp ben delikanlı adamım diyecek gülerler valla

Beyler Alper'e çok yükleneyin topuz'u htırlayın adamı resmen suç işleyere kaçırıp imza attırmışlardı. He şikecilein hem eskişehirin başkanı hakkında illegal işler yaptıklarına dair dedikodular var üstelik en az son çeyrek yüzyıldır şikecilerin başkanları hakkında çetelerleişbirliği yaptıkları birtakım uluslrararası suç örgütleryle bağlaı olduğu iddia ediliyor. Hatta bazı transferlerden bazı bu arz işlere pra aktarıldığı para aklandığını iddia edenler var. Şimdi adama sövmek bir yana sövdüklrini icraate da geçirmiş olsalar bu adamlr çok daha beteriyl tehdit edip adama imza attırabilirler. Adamların şikesi ırkçılığı bilmem nesinin üst kapatılıyor. Kimbilir daha üstü kapatılanneleri vardır.

Eskişehir'de okuyorum .Arkadaşın babası yönetime yakın hatta Halil Ünal'ın arkadaşı b u Halil kadar yiyici bir başkan Türkiye'de yok diyor.Taraftar da hiç sevmiyor zaten

Başkan şimdi hırs yapıp Melo+İnler+Arda paketi yapar mı yapar.:weqweq::weqweq::weqweq: :asd:

Cekilmek ne demek arkadas Alper Potuk bu Selcuk inan v2 diyorum size ......

yönetime kesinlikle birsey diyemem gercekten ama KAP´a bildirmeyin arkadas ya transfer bitmeden bildirmeyin yapmayin sunu artik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt