Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

images

arkadaşlar rahat olun ya alper zaten akıllıysa bizi seçer ama kariyerini bitirmek istiyorsa onlara gider bizim alternatif oyuncumuz olabilirdi ama Allah var potansiyeli olan bir futbolcu fakat asla o kadar paralar edecek biri değildi her zaman söylüyorum

Ogan Tarhan ve Alper Potuktan son bi hamle bekliyorum şu karaktersizliğe bi son versinler sustrusunlar şunları... ağar darbe olur kuşlara...

Ziyareti kapamaya gerek yok naapip edip Alperi birakmamaliyiz.

Ha bence giderse fenere bizde yapicagi patlamayi orada yapamaz ondan eminim Aykutla felan.

Ben bu transfere bizim kaybimiz olarak bakiyorum fenerin kazandigi birsey yok ondan uzuluyorum

Alper adam gibi durus goster gitme su sikecilere.

benim tek üzüldüğüm nokta başkanın halil ünal gibi bir herifi muhatap alması,adam yerine koyup karşısına oturtması.

melo yerine gökhan inleri alır, alpere vereceğimiz parayada nani yi alırız anasını satayım :)

Yav üye alımı zaten admin onayına bağlı bir olay, ziyaretçilere de neden kapatalım antu yapıyor onu, işler iyi giderken açıp, kötü giderken kapıyorlar. Mobilden gene giriliyor, salaklık yani :D Daha beter rezil oluyorlar.

Saklayacak bir şeyimiz yok.

Haklısın saklayacak birşeyimiz yok ama bizler bile zor giriyoruz şu an foruma acayip kasıyor.

Sanki biz transfer yaptık, kim aldıysa Alper'i hayırlı olsun.

Biz kendi alacağımız oyunculara bakalım onları konuşalı diyecem ama siteye zor giriyoruz, bu yüzden konuklara kapansa iyi olur.

Yediğimiz Alper golünden sonra çilek gelebilir.q7 kesmez bizi artık.Belki de hayırlı olur fenerin alması.

Aziz Yildirim turkiye sallanacak felan demisti dun demekki bu hersey bi oyunmus halil unalla kesin boyledir sikeciden bu beklenir

adim gibi eminimki bu boyle.

Fakat Alper nasil kabul eder inanamiyorum insAllah etmez.

:) alperlemı sallıyormus. Alperın yada salıh ın o kadro ıcınde yok olması cok muhtemel bayılsınlar parları hıc umrumda degıl sezer-hasan ali-özer-özgür-orhan-kesımal-zafer bıryol vol 2324348

6 milyon euro bjkden oguzhana versek gelirmiki acaba

Alper bize gelmezse biz hiçbir şey kaybetmeyiz Alper kendi kaybeder Cristian Baroniye Mehmet Topala Emre ye formayı kaptırır körelir gider .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt