Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim bildigim Unal Aysal bunun altında kalmaz...Kalırsa ben bisey bilmiorum....BOMBALAR PESPESE PATLAYACAK BEYLER EMİN OLUN :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Azize hiç değişmedi..çete işine devam ediyor..eskişehir başkanı da azizin kölesi..eskişehir başkanının şimdiye kadar ki bütün açıklamaları azizin bilgisi dahilinde..bizim eskişehirle yaptığımız bütün görüşmeleri eses başkanı azize aktarıyor.Amaç yılın çalımına zemin hazırlamak ve alper transferini sansasyonel bir hale getirmek.Aziz yarın TS ye kupa finalinde kaybederse taraftarın tepkisini ve istifa seslerini kesmek için özellikle bugün açıklandı alper transferi.Bazı tv ve spor programları ve spor yazarları da halen azizin kölesi.Azizin ESES başkanını tehdit dahi ettiğini düşünüyorum,elinde kozları var büyük olasıkla.Alın size bir örnek..hatırlayalım..

tamam beyler alpere hayırlı olsun uzatmaya gerek yok bu işler böyle biz stoch ile ilgilenirken fener geldi aldı sonuç stoch sürünüyor yollamaya çalışıyor beşiktaş topuza forma giydirdi 9 milyon euro verip fener aldı sonuç milli bile olamadan belkide sözleşme yenilemeyecekler yok olup gidiyor topuzda yani sıkıntı yok :) ama alper sevdiğim bir oyuncu

Transfer Nöbeti

syda6y2a.jpg

Doğru mu acaba ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

440 konuk mu :D Ahahahaha sürüyle gelmişler :D Ağlıyoruz alperi kaptırdık diye :).

Beyler Kur'an carpsın telde Şeref aydınla konustum.Bir arkadaş çıktı gs hakkında konusurken adamın kuzenı çıktı yemınle

arkadaşlar üzülmenin anlamı yok. İki karaktersiz adamın yaptığı anlaşma. Karektersiz Eskişehir başkanı okadar omurgasızmış ki söz vermenin ne olduğunu kavrayamamış bu eziklerde sevinirler şimdi ellerinden kaptık kapak vs. falan diye 2 yıl daha uyutur azize bunları :D

twitter'a bakıyorum da Arda'nın geleceğini sanan FB'liler var :D

Adamların Alper Potuk transferiyle geldikleri kıvama bak.:lol:

ya alırlarsa alsınlar abi amma büyütüldü potuk.tamam iyi oyuncu daha iyisini alırız olur biter.

Ünal Aysal: "Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık, demek ki sözler böyle tutuluyor.. F.Bahçe ile açık arttırma yapmayız, biz çekildik.."

Büyüksün başkan..

Ünal Aysal, "Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık. Demek ki sözler böyle tutuluyor. Fenerbahçe ile açık arttırmaya yapmayız, biz çekildik"

Eğer bunu demişse daha başka birşey yok..

Alper'i almadı diye Başkanı sitem edecek değilim aldıklarına krampon taşır Alper fakat büyük bir geleceği yok etti bana göre..

Bunu yapmayacaktı neyse sağlık olsun Aslolan Galatasaray..

Sen git anana küfür eden taraftarın takımının formasını giy.Ben bu kadar genişini görmemiştim.İnsan hiç anasını paraya satar mı?

Q7 gelecekse hemen gelmesin. Zaten ortalık karışık iyice duman olur etraf.

Yarın bir gün bunlardan Nani,Robben hamleside bekliyorum hadi hayırlısı.

Ünal Aysal: "Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık, demek ki sözler böyle tutuluyor.. F.Bahçe ile açık arttırma yapmayız, biz çekildik.."

Büyüksün başkan..

Niye büyük? Garantili bişey almadan niye borsaya bildiriyor? Cocuk oyuncağimi bu borsa işi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt