Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SİNCE1453 ‏@rahmi145325 dk

Alper Potuk Fenerbahçe'de Alperin fenere gitmesi bize koymaz da. 3 hafta önce ANNESİNE Küfür ettigniz futbolcuyu alkışlamak size koymazmi?:)

galatasaray'a transfer golü atmaya çalışan aziz'in son oyuncağı. selçuk ve hamit gibi adamları parayla alamıyorsun tabii.

ekşi'den :007::007::007::007::007::007::007:

Çok üzüldüm gerçekten ağlıcam azuhahahaah yaw alper kimmiş arkadaslar ben eskişehir liyim eses in 34 macını izledim bu sene birsürü para verip kazık yicez bide üstüne melo yu almıcaz diye korkuyordum valla içim rahatladı.fenerliler bayram edebilir nasolsa bu sene içinde bomba transferleri alper i görecekler :D uahahhaa

melo sartoglu sart oldu

bunlar yarında meloya talıp olurlar

Yaw bir sakin olun ne kumpasi adamlar 14 milyon Euro bayildir 5-6 milyon deger olmiyan bir oyuncuya kim kimi kumpasa getirmis oluyor?

Kumpas tabi kardeşim adamlar her çıktığı yerde Galatasaraya söz verdik aradaki fark 250 bin euro sence bu normal mi ?

Alperin bizi seçmemesini tek nedenle anlayabilirim o da; Bizim kadromuzda oynayacak cesaretinin olmamasıdır.

iyi oldu iyi.. Sen Şampiyon ol Cl ye direk katıl bir dünya para al kasanı doldur. Hala şu eziklere futbolcu kaptır.. Bu yönetimin büyük beceriksizliğidir.. Alper de şerefsizmiş orasıda ayrı bir konu tabi..

seneyede şampiyon olacğımız için isteyen istediğini alsın.

Yalniz Türk oyuncu ile yabanci oyuncularindaki fark yine belli oldu.

Amrabat bizde oynayip kendini gelistirmek istedigi icin, bize gelmesini zorladi. Yoksa FB Hurma´ya bizim verdigimiz paranin iki katini verecekti, Amrabat´ada öyle. Amrabat´i simdik satsak avrupadan iyi takimlar gelip isterler Everton, Lille, Schalke fln gibi.

Türk oyuncularimz ama paranin pesinde, bi kere Fenerbahce´ye gittin mi, ancak anadolu takimlarina gidersin.

Yemin ediyorum bu planlanmis bir olay...

1 hafta onceden filan Aziz Halile talimat vermistir gidin gorusun... Bunlar borsaya bildirsin o ara biz gireriz felan diye.

Boyle degilse fenerliyim

aynısını selçukta hamitte yaptılar ama onlara sökmedi Morattye sökmedi değil mi?

Bu fener cl'de seri başımı olcak bilen varmı?Oraya katılamaması çok önemli.Sonuçta bu kerizlerin parasıyla Drogba Sneijder gibi adamlar geldi.

beyler tamam artık kapatalım alper konusunu gelseydi iyi olurdu gelmediysede drogba sneijder selçuk burak hamit melo gibi oyuncularla oynama şansını kaybetti yapaak birşey yok allah yolunu açık etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt