Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Necati'nin parasi odenmiyormus geri cagirip trabzonspora satalim , belki 1-2 sene sonra oyuncu lazim olur :D

neyse ya olan oldu böyle transferlerden hayır gelmiyor zaten stoch,topuz vs..biz Meloyu ve Naniyi getirirsek süper olur

Abi bu Necatide neden kolaylık yaptık biz bu şerefsizlere hemen geri alalım Necati böyle batak bir camiada kalmasın beleşe yolladık resmen adamı bunların yaptığıda bu.

Keske degersiz 2-3 oyuncuya daha teklif götürsekte bu fiyatlara onlarida transfer etseler,son 2 sezonda gelen en iyi 6 Oyuncumuzu yaz bak bakalim toplami 14 milyon bonservis vermismiyiz.

Bosver sIkmayin caninizi transferle üstünlük olmaz,Bizim Melonun disinda yapacagimiz 3 saglam Transferimiz var onlari aldikmi seneye 14 milyon verdikleri alperin degeri 3-4 milyona düser yada yeni bir kazikta takasa kullanirlar.

Kardeşim zaten canımız sıkılacak noktasında bir şey yok hata bizde böyle adamlara güvenip iş yaparsan böyle olur. Adamlar ciddi bir kazık yiyecek Arda Turan'ın 14 milyona gittiği ortamda bu adam bu kadar para ediyorsa adama gülerler. Gökhan İnler ve Melo alınsın işimizi görür.

BK0RoICCEAEks_r.jpg:large

Sallayın gitsin Alper'î ya .lol.

kimse kusara bakmasında hamitten tek fazlası yaşı ve hızı olan , eksikleri ise sayılamayacak seviyede olan bir oyuncu içinmi üzüleceksiniz. hem de 6 milyon euro ve 2 oyuncu verip almaya çalışırken.... yeterki melo kalsın bırakın alperi filan.

antuda kuşlar alperi istemeyiz karekteri tam gs ye göre diyorlardı ya şimdi gönül rahatlığı ile isteyebilirler karekteri tam fener kıvamına gelmiş oldu

en çok mete diye bı arkadaşımız vardı ona üzüldüm çok istıyordu alperi

ne seribaşısı renktaş ya :D 2 ön eleme oynayacaklar ilk ön elemde seri bası olackalar ama diger ön elemede degiller yani elenecekler :D

İlki zaten Avrupa Ligi elemesi onda seri başı olmaları kesin.2.si yani cl elemesi daha belli değil diye biliyorum ben de .

gurbetçi futbolculardan alalım. Gökhan inlwer olabilir.

Alper kabul etti deniyor böyle birşey varsa sende nasıl bir karekter var merak ettim doğrusu alper.

inler falan gelmez beyler melo gelsin yerlilerden adam yok ki belki Şener

Alpere laf etmeyelim bence sonra bize gelirse pisman oluruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt