Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben onu geçen sene orduya demiştim culio olayında inşallah es es de düşer şikecile de inşallah onlarca sene avrupadaki kupalara gidemez ve sonunda layık oldlr alt ie düşerler.

Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

Bütün imkanları zorlar gider gökhan inleri alırım, yetmedi gidip melo'yu alırım. Sonra gidip nani'yi alırım, hayal mi değil ünal başkan yapar mı yapar. O zaman üzülmeye gerek yok.

Bu konuda yönetime vurmak doğru ve etik değil.

Sen kulüple, oyuncuyla anlaşmışsın ama muhatabın yamuk yapmış ne yapacaksın?

Hey Allahım ya hala Alper gitmeyecek diyip ters köşe bekleyenler var :asd: La bırakıverin..

Bizden anca Alperi kaparlar zaten Sneijderle Drogba gelirken titriyolardı gözleri dolmuştu onu napcaz? nasıl bi taraftar topluluğudur bu futbolcuya değil bizden kapmalarına seviniyolar böyle bi vizyon olabilirmi ya...=)

Galatasaraylı olduğum için demiyorum şu durumdaki Galatasaray-Fenerbahçe arasında tercihini Fenerbahçeden yapacak oyuncunun aklından şüphe ederim.Neden mi

Teknik Direktör farkı

Başkan Farkı

Oynayacağı oyuncular farkı

Kendini Avrupada gösterme imkanı

Maddi olarakda hiçbir eksiğimiz yok fazlamız var

şu durumları detaylı olarak inceleyipte Feneri tercih eden biri zeka olarak 10.0 geridedir.Orta sahada zeka önemlidir.

2 sene önce bu zamanlar Ersan Adem Gülüm diye bi adam vardı, onu alan 10 sene stoper aramazdı :rolleyes:

Hersey iyi guzelde bizim yonetim Amrabata 8 veriyoken Alpere niye 5-5.5 gibi durduk bizde 6.5 verebiliriz yani zor birsey degil ligin en iyi turk oyuncusu sonucta

farkeden bişi olmazdı emin ol bu sefer fener 7.5 verirdi yine işi bağlarlardı önceden planlanmış bişi bu çok açık.

Ben yazayım buraya renktaşlar bunlar artık yeni stratejiler. Geçen senelerde medyanında gazıyla transferlerimize salça olan suyun öte tarafı artık bunu somutlaştırma kararı almış gibi görünüyor. O zaman fenerin transfer listesi bellidir. Nani, chedjou, inler, kerim (ha bide Q7 =)

Abdurahim Albayrak gibi bir iç piyasayı iyi bilen birini göndermenin acısını mı çekiyoruz ne ? Ne kadar çok sevmesem de sonuçta geçen sezon Burak'ı,Hamit'i tutup getirende bu adam.

ulan bu alper olayinda sonra Maestro Selcugumuzla birdaha gurur duydum sen varya adamin dibisin be Selcuk seni örnek alsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt