Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kesinlikle Abdurrahim Albayrak ve Ali Düsüt'ün eksikliği.Neyse ki bus ene yerli piyasa da bir Alper var(dı)

Onlar Stoch Topuz gibi transfer kapağı biriktirsin no problem bizse müzemiz de kupaları

Her yerinden degil ama gözlerinden öpüyorum. Cok dogru dedin.

Ama yinede Alper iyi kumas. Cok iyi olabilir.

Ben şahsen çok rahatım, Alper'i almak için en az 8m€ gibi bi rakam verecekler. 6m€+Culio için bile tav değildim ben. Alper iyi kumaş ama sadece iyi kumaş. Daha 2 hafta önce ana avrat küfür ettiler Alper'e eğer o takıma gidecekse o kafada adamı iyi ki almamışız.

Üzüldüğüm noktada adamın iyi olması falan değil yabancı kontenjanı nedeniyle adamı kaçırmamız..

yoksa Alper'i bedavaya verseler takımıma almam.

Ben şahsen çok rahatım, Alper'i almak için en az 8m€ gibi bi rakam verecekler. 6m€+Culio için bile tav değildim ben. Alper iyi kumaş ama sadece iyi kumaş. Daha 2 hafta önce ana avrat küfür ettiler Alper'e eğer o takıma gidecekse o kafada adamı iyi ki almamışız.

Cocukun gözünde ne anasinin degeri varmis, nede karakteri varmis. Beyinsiz.

Alper zerre umrumda değil, gelsede olur gelmese de olur, ama bunlar melo'ya falan salça olurlarsa ozaman kötü.

anlamadığım bişey var alper tutunki geldi 6-7 neyse verdik hadi faydalı olmadı en az 8 asist 10 gol atması lazım bizim taraftar bunları yapmazsa yerden yere vurur gol kıralı olmuş Burak bile hala futbolculuğunu kanıtlayamadı biz elimizdekilere sahip çıkalım başkan hoca gerekeni yapar bize gelecek futbolcu koşa koşa gelmiyorsa zaten gelmesin

Yahu inanmayin bu Alper serefsizine. Dedigim gibi bas serefsiz Alper'dir. Halil Ünal baskanlik yapiyor, kim daha cok verirse kafasi. Kulübüne düsünecek tabi ki. O da serefsiz o ayri.

fenev için bu yıl çok önemli ,böyle saldıracakları belli

bu yıl 4 yıldımızı taktımı dağılırlar resmen

ne oyunlar ne senaryolar dönecek bu yıl

bu daha hiçbir sey ,sakin ve sabırlı olmalıyız

Sadece yerli ve umut vaad eden bir oyuncu diye istiyordum Alperi gerçi daha net birşey yok ama gelmezsede üzülmem, Sneijder,Drogba,Selçuk,Muslera gibi büyük futbolculara sahip bir takım taraftarı olarak

şimdi bir hafta şikeci medyanın fenevin büyük çalımı haberleri dolar...

Yaw alper için bu kadar sayfa yorum yapılmasına bile şaşırıyorum amann ne büyük çalım yahuuu altıma sıçtım f5 in bu çalımı karşısında :lol:

Hamit Altıntop Fenerbahçedeeeeeeeğğğ :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun 1 dk

TRANSFER: Halil Ünal az önce kulübü arayıp Alper ve Veysel'in evraklarını hazırlayın talimatı verdi. Alper de Veysel de Fenerbahçe'de...

ben veyselin fenere gidecegini biliyordum zaten. eskişehir maçinda canerin ettigi küfürü ben ettim demişti. şaşirmam bu transfere. halil ünal bizde söz namustur. ama sende namus çoktan gitmiş. hayirli olsun:yenieek:

Gitmek istemiyorsa sahip çıkılmalı, eğer gimek istiyorsa nikahına kadar yolu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt