Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abdurahim Albayrak gibi bir iç piyasayı iyi bilen birini göndermenin acısını mı çekiyoruz ne ? Ne kadar çok sevmesem de sonuçta geçen sezon Burak'ı,Hamit'i tutup getirende bu adam.

amrabatıda getirdi ama hamitle amrabatı satsak kaç kişi karşı çıkar. bi buraktan verim alabildik tam anlamıyla.

İstemezse gitmez tehdit filan edilmiyorsa haını arar. Zorla çalıştırma yasağı var kimse sözleşme yapmaya zorlanamaz diğer adı kölelik yasağı. Es es de zorlarsa ya da kadro dışı bırakırsa bu yüzden süreçta hata yapmaması bizim de ayartıcı konuma düşmememiz kaydıyla haklı neden dayanarak es esle hizmet akdini fesheder. beleşe gelir yetiştirme parası hariç
Hey Allahım ya hala Alper gitmeyecek diyip ters köşe bekleyenler var :asd: La bırakıverin..

Stoch'da da aynısını yaptılar Stoch belini doğrultamadı , Alper'in sonu da farklı olmayacak

Ee gelmis ne güzel? Ne olacak yani? Ben gelmesin'mi dedim? Gelmez dedim. Aradaki fark'i görecek kadar sey olmayan yani..

Öyle bir söylüyorsunki, ben sanki Sneijder'e karsi cikmisim gibi.

Hakan bende gelmez dediğini söylüyorum zaten, niye dediğimi tekrar ediyorsun

tape_2011_04_21_bulent_uygun-halil_unal_01.jpg
Ne

Ne beklenir ki bunlardan ?

Ulan 120 dakika anana bacına doğmamış çocuguna küfür ettiler sen para için orayı tercih ediyosun. Neyin kafası bu ?

Komik olan su.

Drogba bizde

Sneijder bizde

Türkiyenin en gözde futbolcusu Selcuk Inan bizde (Ardadan sonra)

2 kez pespe gol krali olan Türk statüsündeki Burak bizde

Muslera gibi Dünyanin sayili kalecilerinden biri bizde.

Bu adamlar Alperle Psikolojik üstünlükten felan bahsediyor? :D O Alpere verdiginiz para + Oyuncularla Drogba veya Sneijderin maliyeti ayni Civcivler. :D

Ha iyi oyuncu, ama yinede ezici üstünlük bizde!

Adam baştan sona bir reklam ve şişirme harikasıydı. Açıkçası ben çok sevindim. Anlayamadığım bazı arkadaşlar da bu reklamın etkisinde kalıp adama hala türkiye nin en iyi futbolcusuydu alınacak en iyi adam diyor. Yapmayın allahınızı severseniz karşılığında verilecek adamlarla o kadar parayı haketmez güldürmeyin beni. Bir sürü maçını seyrettim ve üzülüyordum bunu mu alıyoruz diye. Bizim hucüm hattını orta sahayı fazla ellemeden defans hattımızı sağlamlaştırmamız gerek. Bu adam için harcanak paralar oraya kullanılırsa harika adamlar alabiliriz.

kasımpaşa bu kadar parayı nerden buluyor sorması ayıp

Ayrica cok sasirdim dogrusu gercekten merak ediyorum Alper fenere gidemez

Tipinde oyle birsey yok bi kere... Tam parcali tipi var Selcuk gibi Hamit gibi... Salak olm gitme su sikecilere be Alper

nani gelse bile iflah olmaz gibi forum.her transfer sezonunda olacak şeyler bunlar.ama biz uzun zamandır genç oyuncu alma özürlü bi takım olduk.kerim frei ve taylanı alsalar çok çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt