Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan bende gelmez dediğini söylüyorum zaten, niye dediğimi tekrar ediyorsun

Ya niye söylüyorsun peki? Yani hic mantikli degil yaptigin. Yeri degil. Ne biliyim iste. Amac ne onu da bilemedim. Ben simdi yanlis birsey de demedim. Durup dururken 'Sneijder gelmez demistin' ne demek ki yani? :o

İstemezse gitmez tehdit filan edilmiyorsa haını arar. Zorla çalıştırma yasağı var kimse sözleşme yapmaya zorlanamaz diğer adı kölelik yasağı. Es es de zorlarsa ya da kadro dışı bırakırsa bu yüzden süreçta hata yapmaması bizim de ayartıcı konuma düşmememiz kaydıyla haklı neden dayanarak es esle hizmet akdini fesheder. beleşe gelir yetiştirme parası hariç

Adam onay vermiş daha ne gidecem demiş:D Hayır yani bu saatten sonra Fenere değil Galatasaraya gitmek istiyorum dese bile almamalıyız

Duyumcuların hepsi patladı yalnız.1 aydır Alper karakterli,bu iş bitti falan diyorlardı.Şimdi hiçbiri bir şey diyemiyor.

Komik olan su.

Drogba bizde

Sneijder bizde

Türkiyenin en gözde futbolcusu Selcuk Inan bizde (Ardadan sonra)

2 kez pespe gol krali olan Türk statüsündeki Burak bizde

Muslera gibi Dünyanin sayili kalecilerinden biri bizde.

Bu adamlar Alperle Psikolojik üstünlükten felan bahsediyor? :D O Alpere verdiginiz para + Oyuncularla Drogba veya Sneijderin maliyeti ayni Civcivler. :D

Ha iyi oyuncu, ama yinede ezici üstünlük bizde!

Aynen öyle ayrıca Hamit,Sneijder,Drogba olayında patlamalarında biz hiç bu kadar büyüttük mü ama onların tek amacı Galatasaray.

Ya bu Aziz tüpçü Halil Ünal Mecnun odyakmaz el birliği ile Türk futbolunu bitirdiler.Ayıptır ya sadece Alper olayı için demiyorum nerde bir pislik olsa taşın altından bunlar çıkıyor.

Halil Ünal, Eskişehir yolundayken Alper Potuk'u arayarak, "Menajerlerini ara ve yarın kulübe gelin" dedi. Yaşanan gelişmelerden haberi olmayan Alper'in, bu durum karşısında şaşırdı. Alper'in transfer hakkında kararını Halil Ünal ile yapacağı görüşme sonrasında vermesi bekleniyor.

TURKFUTBOL

Hakancım Alper zaten ilk 11 oynayamazdı bizde, madem yabancı sınırlaması diyorsun ver 13-14 m al İnleri o zaman Meloyuda alma al sana kontenjan

Günü kurtarma operasyonu pesinde kosmayalim. Gelecegi düsünerek Alper iyi olurdu. Büyük oyuncus olmasada lig'de oynardi. Lig de ne yazik ki böyle sacma sisteme bu tip oyuncular lazim. Birde üstüne Inler Milan veya Inter'e gider.

Ya niye söylüyorsun peki? Yani hic mantikli degil yaptigin. Yeri degil. Ne biliyim iste. Amac ne onu da bilemedim. Ben simdi yanlis birsey de demedim. Durup dururken 'Sneijder gelmez demistin' ne demek ki yani? :o

Nedeni şididen herkese Alper gelmez diyorsun anladınmı bekle hele baklaım Alper ne diyecek , köle değil ya bu bi fikri vardır elbet

Ekli dosyalar

• 969741_418565924917640_40669665_n.webp
    969741_418565924917640_40669665_n.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 98

gelmesin alper ya :D oguzhan gibi birisini denk getirsek bomba olur

kasimpasa haberleri BALON

türklerin hastaligi , herseyi namus meselesi yapmak :rolleyes: transferde namus meselesi oldu. stochuda gördük. ne alpermis arkadas. birakin bu isleri artik. birazda sogukkanli olalim.

Harbiden yazık etti kendine, şampiyonlar ligi hayali ile yaşar stoch gibi.

Halil Ünal, Eskişehir yolundayken Alper Potuk'u arayarak, "Menajerlerini ara ve yarın kulübe gelin" dedi. Yaşanan gelişmelerden haberi olmayan Alper'in, bu durum karşısında şaşırdı. Alper'in transfer hakkında kararını Halil Ünal ile yapacağı görüşme sonrasında vermesi bekleniyor.

TURKFUTBOL

nerden biliyolarsa şaşırdığını ve telefonla konuştuklarını :D diyelimki telefonla konuşan adamın yanındalardı, peki aynı anda nasıl alperin şaşkınlığını gördüler:trollface::trollface:

TURKFUTBOL

bu is bitti artık yahu,hala yemliyolar

TURKFUTBOL

aga artık uzatmanın anlamı yok fenev aynı hatayı 2. kez yapmaz. hayırlı uğurlu olsun bu saatten sonra alper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt