Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence olay böyle oldu.

Halil Ünal bize evet dedi, Azizi aradi, bakin siz daha fazlasini verin psikolojik üstünlük sizde olsun dedi.

Azizde: Haklisin Fenevbahce tavihi calim atmis olur demi?

Halil: Yav he he.

Aziz: Ne istiyon

Halil: Herseyi

Aziz: Kabul!

Ben Anadolu kulübü olsam sürkeli böyle Feneri kaziklardim, nitekim zaten yapiyorlar. :D

O dedigini Aziz Halile uygulamistir bence.

Tolgay Arslan bu sene Galatasaray'da....Bekleyin bir kaç güne haberi çıkar

(TAHMİNDİR)

Alper'in alternatifi oydu....Alper'le aynı klasta bir oyuncu bence...Görürsünüz :)

harbiden tolgay çok da kullanışlı alperden her türlü iyidir.inşallah alınır.potansiyeli büyük onun.

Bence olay böyle oldu.

Halil Ünal bize evet dedi, Azizi aradi, bakin siz daha fazlasini verin psikolojik üstünlük sizde olsun dedi.

Azizde: Haklisin Fenevbahce tavihi calim atmis olur demi?

Halil: Yav he he.

Aziz: Ne istiyon

Halil: Herseyi

Aziz: Kabul!

Ben Anadolu kulübü olsam sürkeli böyle Feneri kaziklardim, nitekim zaten yapiyorlar. :D

Sapik misin olm :D

Fener veysel sarıyıda aldıysa TFF'nin yabancı sınırlamasını destekler.

Alper de az beyin ve vizyon varsa fenerin teklifini kabul etmez ve adam gibi gitmiyorum der, he para cok guzelse onun icin herseyden daha onemliyse tam yerini bulmus olur bu kadar basit

Alper tabi ki isteyerek oraya gitmiyor. Ama bizim türk milletimizde bu kafa var iste, cahiliz beyler kusura bakmayin. Yok neymis, kulübüme borcluyum, onlar ne derse onu yaparim, kulübüm ne karari verirse kabul ederim. Iste türk futbolcularda kariyer ön planda degil, sacma sapan nedenler ile, gurur mu nedir, o ön planda. Bu yüzden futbolda birsey yapamiyoruz zaten.

Türkiye futboluna acilen egitim verecek adamlar getirilmeli. Ufak yaslarda cocuklarin beyni yikaniyor bu olaylar ile. Ulan kariyerini düsünsene, CL var. Türkiye'nin en iyi ve en populär takimi var. Beyinsiz.

Abi bırak şu andaki Galatasaray-Fenerbahçe arasından feneri tercih eden futbolcuda beyin yoktur bu adam bu mantaliteyle 5 sene sonra Anadolu külübü arar he iyi topçu ama Özerde,Sezerde,Topuzda,Özgür Çekte, iyi oyuncuydu ne oldu puff fener futbolcu öğütme merkezi.

Alper'i alamamamızı telafi etmemizin tek yolu Arda, Mesut veya Gökhan İnler'den birini almamız. Diğer türlü yabancı kimi alırsak alalım bunu telafi edemeyiz.

Tek uzuntum

Selcuk-----Alper

------Melo

Ortasahasini gorememek olucak eger Alper dik durmazsa.

Fener veysel sarıyıda aldıysa TFF'nin yabancı sınırlamasını destekler.

Aynen ölümüne destekleyeceklerdir yabancı sınırlamasını Demirören feneri şampiyon yapıp farkın kapanması için elinden geleni ardına koymaz ve var gücüyle dayanır eleştirilere...

Acilen kaliteli gurbetçi oyunculara yönelmemiz gerekiyor bence.

hatta su m'gladback daki turku de alabilirz simdi adi aklima gelmiyor neydi yawww

bu saatten sonra kurulması gereken orta saha

---gökhan inler

selçuk--------nuri

-----sneijder

Alper takimda eksik olan tarzda bi oyuncuydu yerliydi yoksa bulunmaz hint kumasi degil.Gidelim Jem Karacan'i alalim o da gayet tempolu ileri geri oynayan bi eleman Ingeltere liginden gelcek bence cok fark olmaz Alperle arasinda,daha da hesapli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt