Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Meloyuda almak isterler hatta Juventusa 10 milyon Meloya senelik 4 verirler ama Melo o serefsizlere gitmez.

Nani de iyi ilerliyormusuz ama hiçbişe net değilmiş .Chadli listede yok.Alper olayına malumunuz cok sasırmıs.Q7 transferi olmaz dedi.Chedjou bizdeymiş büyük ihtimalle

Bileklerine hakim olmasiyla (dripling) Alper'in SL'de bile takima katki saglayacagini dusnuyordum, inanilmaz calim yedik

jem karacan gelse belki şuan alperden daha yararlı olur.ingiltere altyapısı var çünkü. ama bizim asıl almamız gereken oyuncu tolgay ali arslan.hem de çok az paraya alabiliriz.alperi unutun artık.

Selçuk'u değil Alper'i aldılar :o Bir transferle nasıl bizden daha üstün oldular yerli konusunda? Fener'in yerlileri halen bizden kötü.

Bizden daha kaliteli yerlilere sahip olduklarını ben de düşünmüyorum ama işe yarar yerli oyuncu sayısı bize göre daha iyi onlarda bence. Tuhaf bir cümle oldu ama anlamatmak istediğim şeyi anlatabilmişimdir umarım. :D

tolgay arslan ve hakan calhanoglu var

Transfer Nöbeti

Mallar her zamanki çirkef ve embesilce stratejilerini izlemeye devam ediyorlar. Ulan Topal-Meireles-Topuz-Christian-Salih-Selçuk olan bölgeye Alper alınır mı? E be embesiller? Bu kadar moronca bir transferi ancak yıldırım denen idiot yapabilir.

Ayrıca, Özer'i aldınız, bitirdiniz. Topuz'u aldınız hayatını kararttınız, Sezer'i aldınız ayağını kaydırdınız e be cenabetler silsilesi. Yeni kurbanınız da Alper mi? Allah yardımcısı olsun, Allah kurtarsın.

Hayır bir transfer yattı diye bu kadar sallamayalım oyuncularımıza

kronik sakatlıgın ne oldugunu bilmiyodur sorsan

sadece futbolculara koşu bandında nabız ölçtüklerini sanıyo sanırım

futbolcuların diş etlerine dahi bakıyolar nasıl kronik sakatlıgı olan oyuncuyu alacaklar

bilmeden konusan bunun gibi insanlara kızıyorum ben renktaş

Ne farkeder, Alper'i alsak bile zaten almayacak mıydık bu bölgelere oyuncu?

Adam gibi bir Türk oyuncumuz daha olurdu. Selçuk, Burak ve belki Semih dışında üst seviye Türk oyuncumuz kim var? Burak'ın da gitme durumu var, Alper'i alamamak saçmalık.

Lan su okul cocugu azize sporun ahlak etık lan hıc mı bırı nasıp olmaz bu adama.Yahu ne cırkef ne angut bı herıftır.Adamın hayattakı tek basarı gorrdugu olay GALatasaray.Cocuklugunda topu Galatasaraylı bırının ınsaatına kacmıs olabılır :D

beyler şeref aydın lig bittikten sonra transfer nöbetine yazdı mı?

aykutun kadro 1 kaleci 9 defansif ortasaha ilerde de sowdan oluşacak ahahaha :)

..............muslera.............

eboue...semih...terry....kolarov

....gökhan/melo....selçuk.........

..nani........sneijder.......q7/arda

............burak/drogba..........

abow.....

Yalniz Cagdas Turk Nuri bu formuyla yedek olur demis. Ben Nani okudum ilk olarak, ondan atlayin köprüden dedim.

Ama Nuri icinde aynisi diyorum, bilemedim neden. Bende pek begemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt