Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

niye cullansinki?sistemi oturmus bir takimda nuri herzaman is yapar,ama büyük beklentileri olan bizim taraftarlari kesermi?zanetmem:D

Nuri tarihin en overated oyuncusu ya ondan :sad007::sad007::sad007:

Re: Transfer Nöbeti

Kap a olumsuz sonuçlanmıştır açıklaması niye yapılmıyor?

Adam gibi bir Türk oyuncumuz daha olurdu. Selçuk, Burak ve belki Semih dışında üst seviye Türk oyuncumuz kim var? Burak'ın da gitme durumu var, Alper'i alamamak saçmalık.

Napalım hocam, elimizde olan bişey değil ki, biz adamlara fazla bile teklif sunduk ama adamlar arkamızdan iş çevirmişler bu gün gibi ortada..Bende Alper'in gelmesini çok istiyordum ama ağlayacak halimiz yok önümüze bakmamız lazım.

tolga cigercinin bonservisi elindeymiş gidin onu alin:yenieek:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

sence???belki fatih hoca bi shir yapmıştır.ama ben kafayı tolgay ali arslana taktım şu an. hem zaten son maçtaki emre çolak adam olursa alper onun tek kramponu etmez.

Aynen öyle kafa olarak kendini futbola versin şu taraftarda bu çocuğa biraz daha ılımlı yaklaşsın Emre Ç Alperi okutur.

nuri balon değildir sadece belli bir düzene (dortmund gibi ) oynayabilen biri ...ne realde ne bizde nede milli takımda onun oynayabileceği sistem yok...aynı şey ilkay içinde düşnüyorum oda başka takımda pek yapamaz ....

Hiçbir takım oyuncuya göre sistem kurmaz.Nuri ingiltereye'de gitti orda da direnemedi.Demek ki klüpler değil oyuncu da problem var.Ben Nuri'nin harika işler çıkardığı yılda bile öyle ahım şahım bir futbolcu olmadığını söylemiştim.Çok tepki de almıştım.Mesut alman ekolünde bir futbolcu ama Nuri tipik bir türk futbolcusu..İstikrarsız..İlkay başka takımda iş yapar bence o da Alman ekolüne sahip..Zaten o da Mesut gibi almanyayı seçti..Bu adamlar duygusal değil rahat adamlar bunlar futboluna yansıyor:)

alper falan umurum da değil,yemin ediyorum melo yu almazlarsa sinir krizi geçiririm ben.

çok pis taktım ben bu mevzuya

Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

sence???belki fatih hoca bi shir yapmıştır.ama ben kafayı tolgay ali arslana taktım şu an. hem zaten son maçtaki emre çolak adam olursa alper onun tek kramponu etmez.

Oyuncu olarak ligde izlediğim takımda görmek istediğim bir oyuncu Alper ama kendisine küfür edilen bir yere gidiyorsa kesinlikle gelmesin.Emre Çolak tekniği yetenekleri bence gelişime açık Emre için en büyük eleştirim posizyon almasını bence bilmiyor.

Yapılmalıydı bu zamana kadar kap açıklaması.Hala uğraş yoktur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt