Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hiçbir takım oyuncuya göre sistem kurmaz.Nuri ingiltereye'de gitti orda da direnemedi.Demek ki klüpler değil oyuncu da problem var.Ben Nuri'nin harika işler çıkardığı yılda bile öyle ahım şahım bir futbolcu olmadığını söylemiştim.Çok tepki de almıştım.Mesut alman ekolünde bir futbolcu ama Nuri tipik bir türk futbolcusu..İstikrarsız..İlkay başka takımda iş yapar bence o da Alman ekolüne sahip..Zaten o da Mesut gibi almanyayı seçti..Bu adamlar duygusal değil rahat adamlar bunlar futboluna yansıyor:)

Hmm o da bir rekor. Yıl başına 1 mesaj yazmışsın ve çok tepki almışsın.

Önünde saygı ile eğiliyorum bu günden tezi yok gözümde reyislik mertebesindesin

Kendinize gelin beyler yok alper de alper. Sezer Öztürk gibi olmayı kendisi seçti, pisligin içinde bogulsun simdi gerizekalı herif. Rahat olun körelir gider o pislik takımda

Aynen öyle bakıyorsun Salih Ordu Antalya maçlarında şov yaptı aykut buna rağmen Prens Baroniyi oynattı Alperin Salihin sonuda iyi değil he keşke iyi olsalar türk futbolu için ama Salihide Alperide bitirecek bu Fener.

Adamın futbol hayatını bitirecekler yazık oldu, fenerin harcadığı kaçıncı topçu bu, bu kulüp resmen zarar.

Emre çolak filan bırakın şimdi.Alper emre yı colaklıktan cıkarıp topala dönüştürür.Emre nın tek işi soluna cekıp ya kaleye vurur ya da hızlı gıderken bı anda topu saga ceker.Her mac bundan baska bısı yapmaz.

Başka bişi yapamaz mı :Z19:

Haksızlık ediyorsun, son 3 dakka kala oyuna girip son dakika kalemizde tehlike yaratmakta üstüne yok ama benim hala umudum var:o

ben zaten 1 o maçini izledim. tek tük maçlarina denk geldim. tam nasil bir oyuncudur bilmiyorum. bonservisi yok diye dedim:D

Ya Olcay mesela Almanya'da vasatın altında bi adamdı, o bile bu ligde fark yarattı..Hani bu çocuğu gene 2 maçta seyrettik, ilk maçta pek göze çarpmadı ama 2.maçta baya iyiydi..Bu açıdan bakarsak değerlendirilebilir gibi ama benimde pek fikrim yok açıkçası :D

Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

kardes kusura bakma sohbetinizi bölüyorum

emrenin gelisime acik oldugunu diyorsunda ,yarismaci olan bir külüp daha kac sene bekleyecek emrenin patlama yapmasini?

avrupada gencler formayi bikere giydikten sonra hakediyorlarsa bir daha birakmiyorlar

sence emreye daha ne kadar sans verilmeli?iki üc sene falan mi

Gökhan Abi bu sene kötü oynadı ama geçen sene gayette iyi kullandı verilen şansı taraftar çok tahammülsüz ne zaman maç merkezine girsem yenilince Emreye sallıyorlar.

Arkadaşlar yalnız birşey farkettim düne kadar kral müthiş selçuk vol 2 dedigimiz alper simdi pis kaka oldu yakısmaz bize. Alper iyi futbolcudur profesyoneldir kendi yolunu kendisi seçer sonuçlarınada katlanır.

[video=youtube;v5P_BBt7Re0]https://www.youtube.com/watch?v=v5P_BBt7Re0[/video]

O değilde video boşa gitti..O kadar'da uğraşmıştım gelicek diye :(

vay be alperi elimizden kaptılar hee :D

lan keşke başka birşey isteseymişim.

o paraya alınacak çok adam var sırf türk diye o para verilmez.o parayı altyapıda kullan her sene alper potuk çıkarırsın gerizekalı anadolu başkanlarının ağız kokusunuda çekmezsin.

946992_528004313922783_705189858_n.jpg

Çok değil 1 hafta önce

"Son günlerde yazılı ve görsel medyada yer alan, Eskişehirsporlu oyuncu Alper Potuk'un kulübümüze transfer olacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Alper Potuk, gelecek sezona dair transfer planlamamız ve çalışmalarımız dahilinde yer almamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,"

Güzel abim öyle bir konuşuyorsun ki transfer sezonunun bitmesine 3 gün kalmış gibi herkes biliyor zaten bu bölgelere transfer olacağını tecrübeye de gerek yok 10 yaşındaki çocukta bilir bu takıma bu bölgelere transfer lazım olduğunu

Transfer yapamayız ya da kötü transfer yaparız demedim. Kötü transfer yaparsak seneye sıkıntı yaşarız dedim. Daha eylüle çok var panik yapmadan ve çingene pazarlığı yapmadan transfer yapmalıyız. Chedjou en çok istediğim transfer şu an. Tecrübeyle sabit olan daha önceki yıllarda 1 adet tam gerekli 4 adet ya tutarsa şeklinde yapılan transferlerden sonra gelen başarısızlık dönemlerimiz. Bunu tekrar yaşamayız umarım diyorum. Yaşarız demedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt