Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Madem Alper'i alamıyoruz...Daha makul bir fiyata Selçuk vol2'yi alsak ya...

[video=youtube;c_EEB91WyVk]https://www.youtube.com/watch?v=c_EEB91WyVk[/video]

Daha makul daha teknik...

Daha pişmesi lazım 1-2 senesi var kumaşı iyi trabzonda kalsın 2 sene sonra güçlenmiş bir şekilde alırız.

Alper transferi stratejik önemi vardı umarım bi sekilde biz alırız he eger olmazsa Gökhan inler lazım

Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

taraftar konusunda haklisin ancak emrenin verilen sanslari iyi kulandigini zanetmiyorum ,maalesef bizim gencler iki üc mac oynadiktan sonra bir yerleri kalkiyor.düsünsene o kadar genc ayrildi bizden hicbirisi biryerde tutunamadi ,öyle gitikten sonra ah vah dedigin bir topcu var mi?

Gidenler kötü olduğu için gidiyor zaten abi biryerler kalkması olayına katılıyorum oda bizim insanmızı genel mantelitesi maalesef süreklilik yok ama geliştirilebilir Fatih Hoca başındayken.

Beyler Alper transferine bir is adami girmis deniliyordu? Y ile basliyor, kimdi o?

Ben buraya 2010'da üye oldum ve yeni mesaj yazıyorum.Tebrik ederim çok zekiymişsin çok ince bir detay yakaladın çok polisiye filmi izlemişsin belli ki.Ağzımdan buraya yazdım,buradan tepki aldım diye birşey çıktı mı..Üye olduğum bir çok Galatasaray forum sitesi mevcuttur

Hayırda üyeliğini mi banladıkta yazmadın yazsaydın ayda yılda 1-2 kelam birşeyler karalasaydın. Hadi bak herşeyi geçtim 2 şampiyonluk yaşadık. Yazmaya başladığından beri şu şampiyonluk ile ilgili 2 kelime yazaydın bari.

Banane aga git o zaman o forumlarda yaz bu fikirlerini, hiç merak etmiyoruz yahi hangi forumda hangi mesajdan tepki aldığını.

Hayır yani bayram değil seyran değil alper'in fenere gittiği haberi doğunca birden gscimbom.com'a yazasın geliyor bak sen şu olaya. Enteresan.

'Barış ultrAslan‏@_baris19053 dkAlper olayından sonra yönetim acayip hırs yaptı. Bomba transferlere hazır olun. At FAV'a dönüp bakarsın :/

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Kardeşim Emre 22 yaşında.Bu sezon kendi hatalarından ve takım kalitesinden dolayı fazla şans bulamadı.Ben inancımı söylüyorum iyi çalıştığı taktirde iyi yerlere gelecektir.Tabi sende haklısın beklentiler büyük ama Galatasaray forması ağırdır herkes kendini kolay gösteremez.

avrupada 22 yasindakiler dede olmus ,bizde halen gencler

saygilar

Alper şekillenebilecek bi oyuncu olması nedeniyle iyiydi... Ama artık Aykutun kollarında şekillenebilir mi çok çok zor :D

Hayırda üyeliğini mi banladıkta yazmadın yazsaydın ayda yılda 1-2 kelam birşeyler karalasaydın. Hadi bak herşeyi geçtim 2 şampiyonluk yaşadık. Yazmaya başladığından beri şu şampiyonluk ile ilgili 2 kelime yazaydın bari.

Banane aga git o zaman o forumlarda yaz bu fikirlerini, hiç merak etmiyoruz yahi hangi forumda hangi mesajdan tepki aldığını.

Hayır yani bayram değil seyran değil alper'in fenere gittiği haberi doğunca birden gscimbom.com'a yazasın geliyor bak sen şu olaya. Enteresan.

Hocam bırak ya kendini yormana değmez insanların niyeti az çok belli oluyor zaten.

YAW GÖKHAN İNLER diyen arkadaslar napoli adamı yanılmıyosam 13 milyon euro ya aldı

Pardon da bize satarken en az 15 isteyecekler selçuk varken bide 2 senedir alışmıs melo 4 milyon euro iken niye inler e 15 milyon verelim biz salakmıyız???

baskan cekildik demis,artık biz almayız,fenere gidecektir

Resmi site haric söylemlere itibar etmiyorum..

Alper duruş koyarsa zorla fenere veremezler zaten duruş koymazsa gitsin bizde öyle topcuya gerek yok Ortasaha ve yerli mevzusu icin stratejik öneme sahip olmazsa gökhan olursa onada görüşlerim aynıdır melonun gidip kalması gökhanla alperle baglı bir durum olmadıgını biliyoruz zaten

---------------------- Muslera -----------------------

Eboue ---------- Semih ------ Yabancı ------- Yabancı

----------------------- Yabancı ----------------------

------ Hamit(!) --------- Sneijder ------ Selçuk -------

--------------- Burak ------------ Drogba ------------

Hadi kurun kadroyu.

YAW GÖKHAN İNLER diyen arkadaslar napoli adamı yanılmıyosam 13 milyon euro ya aldı

Pardon da bize satarken en az 15 isteyecekler selçuk varken bide 2 senedir alışmıs melo 4 milyon euro iken niye inler e 15 milyon verelim biz salakmıyız???

Türk pasaportundan

Gökhan İnlerle Alper bir değil Alper dinamik Gökhan daha statik Gökhana yüksek paralar verilip büyük külfet yapmaktansa Hamit oynasın orada.

Alper daha dinamik ama inler daha tecrübeli Hamitin bile clde tecrübesiyle iş yaptıgını gördükki inler hamitten daha güclü ve daha komple bir ortasaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt