Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gökhan inler ile ardayı alalım defansta gökhan zan sol bekte hakan balta oynasın razıyım

Şu az mesajı olan yeni üyelere dikkat biri gerrard ister biri falcao :asd:

Amrabat 8,5 mn € edermi?

Arz talep meselesidir bu ki üstelik yerli oyuncu mevzusu varken bu paralar normal artık

amrabat 8.5m€'ya değil 8m€'ya geldi bu bir,ayrıca bonservisinin 3m€'sunu 1m 750bin €'luk maaşınının 750bin€'sunu feda edip 4 yıl boyunca kendi ödemek şartıyla geldi bu iki, en nihayetinde bize giren kısım olan 5m€ da her türlü değer bu da üç.

Alper'i kaçırmamızın saçmalık olduğunu düşünüyorum. Genç, Türk, dikine oynayan bir oyuncu. Selçuk ile muhteşem bir ikili olurlardı. Almamamız saçmalık!

Tamam düşünceni 1 kere yazarsın niye 10 kere yönetime sallayıp 50 tane olumsuz mesaj yazıyorsun????

Arkadaşlar yalnız birşey farkettim düne kadar kral müthiş selçuk vol 2 dedigimiz alper simdi pis kaka oldu yakısmaz bize. Alper iyi futbolcudur profesyoneldir kendi yolunu kendisi seçer sonuçlarınada katlanır.

profesioneldir evet ama prolukda bir yere kadar. Annama cümlece küfür eden yere ben hayata gitmem. ben annamin yüzüne nasil bakarim sonra ve nasil anlatim anne sana küfür edenleri sevindiriyorum artik diye. ölümlü dünyada her seyde para degildir olmamalidir bence. etik degerler de var. pro dur modur diye gecmemek gerekir bence. o küfürleri yemeseydi tamam ola bilir derdim dedigin gibi.. neyse

Lan Troller doluşmuşunuz yok Falcao Gerard ağlancak haliniz var kalkmış jb geçmeye çalışıyorsunuz.Hamiti aldık bu kadar ses çıkarmadık,Sneijderi başkanınız paramız yetmedi dedi birşey demedik,Drogbaya son anda fazla verdiniz çok büyütmedik bu neyin kafası eğlenmek istiyorsanız yeni sezonu bekleyin çok eğleneceğiz.

Beyler s.a alper için üzüldüm yalan yok orta sahada köpek gibi basardı bize yararı olurdu ne yapalım olmadı bide söyle durum var tüccarlar arasında söz demek namus demektir bunlar para için namuslrını satarlar ama merak etmeyin son çırpınışları.

salihin hiç konuşmasını dinledin mi..eğer dinlediysen daha büyümemiş bi çocuk olduğunu anlarsın.

ya kardeşim anlatamıyorum galiba sen diosun ki fanatik Galatasaraylı bunları geçicen o resmi paylaştıysa ha galatasaraylıdır ona bişey demem ama fanatik olan adam profesyonel de olsa o resmi paylaşmaz

Tamam düşünceni 1 kere yazarsın niye 10 kere yönetime sallayıp 50 tane olumsuz mesaj yazıyorsun????

Saçmalıyorlar çünkü. Seçimle meçimle uğraşacaklarına biz bu kadar güçlüyken köpek fenere bu kadar önemli futbolcuyu kaptırmak nedir? Bir şekilde alınması gerekiyordu.

kac mesajin var filan önemli degil, ama yönetime de laf atilmaz. Gitti getirdi mi Ünal Bey Selcuk Inani ?, Hamit i ? Drogbayi ? Muslera yi ? Melo yu ? Sneijder i ? iki tane sampionluk da geldi mi ?

ozaman susacaksiniz, bi transfer yüzünden, vurulmaz böyle, belli ki tipik fener isi yine arkadan oynadilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt