Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu ezikler ne kadarda ezik ya

tek düşünceleri bizim elimizden oyuncu alabilmek dünyada oyuncumu bitiyo :D önemli olan delikanlı bi takım yaratabilmek

volkanlarla emrelerle olmuyo bu :D

Gerard Falcou yazmışınız :D hiç olmazsa Galatasarayın büyüklügünü biliyolardır :D fenerin varlıgından haberleri varmıdır acaba

gerrard ı dalga gecmek olarak algılıyosan galatasaraylılıgından suphe ederim senin bidahada benimle konusmamaya dikkat edersen cevap vermek zorunda kalmam

gerardi şu an dünya üzerinde liverpooldan alacak takim yok. Adam 2 3 yil sonra futbolu birakacak. Yillardir kaptani olduğu takimi birakir mi? Biraksa bize gelir mi ? Boşu boşuna trollemeyin sayfayi.

Neden ısrar ediyorsun hocam halil ünal fazla fiyat istese biz çingen pazarlığı yapsak neyse ama adam kalkıp tamam size sattım demiş dediğinin üstüne fenere satıyor biz napalım tamam kapa bildirimi hataydı ama her ne koşulda olsun bu adamı alamayacaktık zaten gaza gelip 10 a 15 e mi alsaydık ?

Bayern ne yapıyor? İstediği futbolcuyu alıyor Almanya'da nasıl olursa olsun. Bizim Türkiye'de Bayern'den ne farkımız var? Bir şekilde toplayacaksın bu tip futbolcuları. Kedi köpeği sevindirip havaya sokmayacaksın.

Mesajı kac sayıda olursa olsun bu forum yönetime hocaya sallıyan herkes kuştur hele hele alper denilen galatasaray kadrosunda anca rotasyon oyuncusu olacak bir adam için.

KUŞLAR burayı takip edebilir yıllarca azize bu gibi aptal taktiklerle sizi kandırdı siz daha akıllanmadınız cok ağlarsınız daha...:asd:

Ben Alper'i alamadıysam Sefa Yılmaz'ı bile denerim...Çıkarın altyapıdan

Barış Gök,Okan ve Mertan ...En az biri Alper'den iyi olmazsa ne kadar Galatasaray'lı varsa yüzüme tükürsün...Serdar Eylik var sonra kiradan dönüyo...

Dediğim gibi Barış , Okan , Mertan'dan hiçbiri tutmasın,Alper'den iyi olmasın gelin yüzüme tükürün!!

nihat kardesim insan oyle ister ve hisseder ya banada oyle oldu gerrard olayı hakan hatipoğlu ingilterenin en iyi topcusunu alıyoruz dedi gerrard da 2012 en iyi futbolcu secildi hani bale rooney gibi transferler mantık dısı oldugu için gerrard içimden geçiyor dedim olay bu kadar buyudu saka gibi fenerli muamelesi gördüm bide

Bu türler 2 çeşit olur aziz kafası ve antu kafası. Acaba hangi türden olduklarını nasıl anlayacağız :D

Ben Alperi Hamiti yedekler diye istiyordum, değişen birşey yok yabancı solbek ve stoper alacağız Meloyu alacağız yeterli olur

Lan Troller doluşmuşunuz yok Falcao Gerard ağlancak haliniz var kalkmış jb geçmeye çalışıyorsunuz.Hamiti aldık bu kadar ses çıkarmadık,Sneijderi başkanınız paramız yetmedi dedi birşey demedik,Drogbaya son anda fazla verdiniz çok büyütmedik bu neyin kafası eğlenmek istiyorsanız yeni sezonu bekleyin çok eğleneceğiz.

bos ver fenerli beyinler anca bu kadar calisiyor hatta Alper in futbolculuguna göre sevinmiyorlarki adamlar bizim elimizden oyuncuyu aldilar diye seviniyorlardir.. daha artik yoruma da gerek yok.. mali genel kurulunda 50 dakikalik konusmasinin 30 dakikasini Galatasaray'a ayiran bir "baskan"

Telegolde Selim soydan isimli eski yönetici ve simdi de kongre üyesi olan yok Galatasaray nasil aldi bu Drogba ve Sneijderi biz bunun altinda kaldik olamaz diye canli yayinda bir aglamadigi kalan yönetici yapisi

Bunlar buraya gelip trolluk yaparak provokasyon yapanlara gülelim gecsin zavalilik ortada Kücük yaslarda ilk okullarda bak benim topum var senin yok diye birilerini kizdirmak isteyen zihniyetin hic de gelismemesi ve bunlarin ha 6-8 yaslarindaki kafa yapisi ha 40-50 yaslarindaki kafa yapisi arada farki yok.

Oğuzhan dediğin adam Melo bana tükürdü diye yalan söyledi önce karakter lazım oyunculuk değil

Kimse farkında değil. dün görüşmeler yapıldı ilerleme kaydedildi. Bugün öğleden sonra genel kurul kararı alınıp Albayrak ve Dürüstün bırakacağı belli olduktan sonra işi sahiplenen ve sıkı tutan olmayınca fırsatçılara gün doğdu.

Yaw ne alakası var koskoca galatasaray kulübü 2 tane adama mı kalmış onlar gider başkası gelir...

Bizim başkanın kafayı bozarsanız aziz başkanınız gibi konuşmaz hepinizi paket yapıp satın alır sevgili antucular o yüzden çok şansınızı zorlamayın:b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt