Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Alper'i alamadıysam Sefa Yılmaz'ı bile denerim...Çıkarın altyapıdan

Barış Gök,Okan ve Mertan ...En az biri Alper'den iyi olmazsa ne kadar Galatasaray'lı varsa yüzüme tükürsün...Serdar Eylik var sonra kiradan dönüyo...

Dediğim gibi Barış , Okan , Mertan'dan hiçbiri tutmasın,Alper'den iyi olmasın gelin yüzüme tükürün!!

ne barisi ne mertani ne okani kardes

Alper Potuk bu ligin gs fb oyunculari haric en iyi turk oyuncusudur

bize gelseydi ki insAllah gelir ligi 4 sene daha domine edicektik ona yanarim

Bilmiyorum bence hic de acelemiz yok su anki sabit kadro bizi 2 yil daha rahatlikla götürür. tek eksigimiz su anlik ise orta sahanin góbeginde belki kadro derinligi ama burda acelemiz yok..

Melo Alinsin yine rahatlikla idare ederiz ligi. Bunun yaninda oyun kuracak en üst düzeyden bir stopper ihtiyacimiz var ve ortada olan sol bek yeterli bir yedegimiz bile yok.. bundan dolayi hayati ihtiyacimiz yok acele etmekte.. kim bilir 2 yil icinde hangi oyuncular cikar piyasaya.. (bu arada bu kuslar bu sekilde her yil paralari döksünler yerli oyunculara bizle maddi bir yarismaya girmeleri icin kulüp gelirleri yetersiz, cok büyük zorluklarla karsilasirlar. )

Şuan acıklı sistem oynamıyoruz ama sefayı alır bu sistemle devam edersek bi işe yaramaz

Sneijder'in yedeği de olur Sefa, ama Kayseri bırakmayacağız diye açıklama yaptı konuşmanın anlamı yok o yüzden.

Alper'in birçok özelliği var kabul ama hiç mi bileniniz yok şut atma özürlü olduğunu

Alper'in birçok özelliği var kabul ama hiç mi bileniniz yok şut atma özürlü olduğunu

Alper şu acıdan önemliydi hem 4-1-2-1-2 oynayabilirdik hemde 4-2-3-1 e dönebilirdik diamik olması ve genc olması en buyuk artısı o yuzden stratejik önemi var fenerde zaten kendileri güclensin diye degil biz güclenmeyelim diye transfer yapıyor

N asip etsin mevlam seni

A krobatik hareketlerinle gel büyüle bizi

N iyetimiz var seni almaya

İ nşallah bizim olacan nani

Melo+Sol Bek+Yabancı Stoper+Aykut Demir+Kerim Frei+Jem Karacan+Umut Bulut+Necati+Nani tamam bu kadroyla lig/Cl dönüşümlü rotasyonuyla tutulmayız bu transfer bir bakımada iyi oldu.Şimdi Fener bu olayla Haziran sonuna kadar sevinir olurda Arada birde Emenike alınır dahada uçarlar.Sonrası fıs.

Burada itişip durmayalım. Aşağıya Alper'i almadığımız için neden delirdiğimi ve Alper'i neden almamız gerektiğini yazıyorum. Farklı düşünen söylesin fikrini.

- Yabancı sınırı var

- Takım yaşlı

- Yabancı sınırı seneye 5'e düşecek ve takım daha da yaşlanacak

- Kaleci ve defansa 4 yabancı harcıyoruz

- Fenere topçu kaptırıp mutlu ettik

- Alabileceğimiz Alper'den iyi Türk futbolcu yok gibi

- Takımda Burak ve Selçuk dışında üst seviye Türk futbolcu yok

- Burak giderse ne olur düşünemiyorum bile

bu böyle uzar gider.....

Tabii tabii bir Alper 4 seneye bedel sen de haklısın tabii :lol:

Selcuk Inan neyse Alper Potukda odur

Dikkat edin ben Alperin Selcuk Inan etkisi yapicagini dusunmuyorum fenerde hatta koreyip gidebilir fakat

Bu adam bizde olsaydi selcuk melo alper sneijder ortasahasiyla ortaligin korkusuzca yani........

Şu Halil Ünalın yaptığı adiliği Süleyman Hurma bile yapmazdı yahu o derece yani.

ne barisi ne mertani ne okani kardes

Alper Potuk bu ligin gs fb oyunculari haric en iyi turk oyuncusudur

bize gelseydi ki insAllah gelir ligi 4 sene daha domine edicektik ona yanarim

yaw neymiş bea alper ben eskişehirliyim bütün maçları izledim bu cevheri göremedim eses 2 mac kaybetse küme düşme tehlikesi yaşayacaktı alper bu kadar müthişti es es i ilk 4 e soksaydı abartmayın fenerliler sizin kadar abartmıyor bu alperi yuh yaw...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt