Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper şu acıdan önemliydi hem 4-1-2-1-2 oynayabilirdik hemde 4-2-3-1 e dönebilirdik diamik olması ve genc olması en buyuk artısı o yuzden stratejik önemi var fenerde zaten kendileri güclensin diye degil biz güclenmeyelim diye transfer yapıyor

Ona bir itirazım yok ama çok büyük bir yıldız kaybetmişiz gibi bir algıya da gerek yok.Ayrıca senin bahsettiğin sisteme dönersek ya Melo dışarda kalır ya da Burak..Alper'i koyman için birilerini dışarı atmak gerekiyor

Canım kardeşim Türkiye'den bahsediyorum. Bayern Almanya liginde neyse, benim gözümde Türkiye liginde biz de oyuz. Ya da bu kadar havalı havalı konuşmayacağız. Bu köpek feneri sevindirdik yine yok yere.

Sevgili renkatsim bunu ifade etmeye calisiyorum anlatamadim galiba.. bizim Türkiye liginde Bayern Munih olmamiz icin borcsuz olmamiz gerekir.. Ya adamlar sadece Götzeye 37 Milyon euro parayi aninda vermiyorlar gectgimiz yil da böyle 42 milyona bir oyuncu daha almislardi...

Munihin Almanyadaki olsun Dünya capinda olsun nakit imkanlarina karsi birak bizi Chelsea City United Madrid Barcelona bile zor kafa tutar (borclanmadan)

Bizim mali durumumuz bu son isimli transferlerden sonra sanki cözúlmüs gibi bir ortam yaratildi galiba.

======

Ben diyorumki bos verelim Alper giderse gitsin, Kuslar elimizden aldiysalar alsinlar sonucta bize Alper önümüzdeki en az 1 yil rotasyon oyuncusu olurdu (benim gözümde) onlar bize göre transfer yapiyor burda zavaliliklari ortadir bence. :yenieek:

yaw neymiş bea alper ben eskişehirliyim bütün maçları izledim bu cevheri göremedim eses 2 mac kaybetse küme düşme tehlikesi yaşayacaktı alper bu kadar müthişti es es i ilk 4 e soksaydı abartmayın fenerliler sizin kadar abartmıyor bu alperi yuh yaw...

Dikine oyniyor arkadas verkac yapmasini biliyor pres yapiyor suanki mevcut ortasahamizla gucumuze guc katicaktik diyorum

yoksa fenere gitsede birsey olmaz zaten :D konu o degil ben fenere gitmesine yanmiyorum

bizim o verimi alamiyacagimiza yaniyorum. fener alsa ne yazar

Alper,o küfürlerden sonra gidiyosa hala fenere üzülmeye hiç gerek yok bence

Şu ardanın askerlik olayı çözülse ve imza atsa çok güzel olmazmı ya pouf

Burada itişip durmayalım. Aşağıya Alper'i almadığımız için neden delirdiğimi ve Alper'i neden almamız gerektiğini yazıyorum. Farklı düşünen söylesin fikrini.

- Yabancı sınırı var

- Takım yaşlı

- Yabancı sınırı seneye 5'e düşecek ve takım daha da yaşlanacak

- Kaleci ve defansa 4 yabancı harcıyoruz

- Fenere topçu kaptırıp mutlu ettik

- Alabileceğimiz Alper'den iyi Türk futbolcu yok gibi

- Takımda Burak ve Selçuk dışında üst seviye Türk futbolcu yok

- Burak giderse ne olur düşünemiyorum bile

bu böyle uzar gider.....

Yabanc sınır 5 e falan düşmeyecek her iddasına girerim burda senle...Buna kimse izin vermez..

Ona bir itirazım yok ama çok büyük bir yıldız kaybetmişiz gibi bir algıya da gerek yok.Ayrıca senin bahsettiğin sisteme dönersek ya Melo dışarda kalır ya da Burak..Alper'i koyman için birilerini dışarı atmak gerekiyor

Hayır sadece 11 olarak düşünme 4-2-3-1 cıktık melo yada selcuk sakatlandı yada yoruldu yerine alper giricek yedek kulubemizin böyle olması lazım

Ya şaka maka bi yanada yönetime güveniyorum renkdaş.melo bi hallolsun hele.en iyisini İmparator bilir,bulur gerekli mevkilere içim rahat alper gitmiş gelmiş farketmez.Yekta kalır buna seviniyorum acıkcası İnler felan alınmazsa eğer..

Melo alınsın birde sol bek bizim istediğimiz bu, he tabi çilek mevzusu var birde nani gelirse şahane olur o ayrı.

Fazla söze gerek yok..

Suanki halleri degil tabiki lafi baska yere cekmeye gerek yok... Eger Alper bize gelse idi Selcuk Inan patlamasini yapicagini dusunuyorum ki oyle olucakti ve domine edicektik ligi fakat fenere giderse hic birsey olmaz... o kadroyla o hocayla

2 sene oncesinin selcugu demege getiriyorum yoksa kiyaslamam tabi suanki haliyle

Dikine oyniyor arkadas verkac yapmasini biliyor pres yapiyor suanki mevcut ortasahamizla gucumuze guc katicaktik diyorum

yoksa fenere gitsede birsey olmaz zaten :D konu o degil ben fenere gitmesine yanmiyorum

bizim o verimi alamiyacagimiza yaniyorum. fener alsa ne yazar

Alper bu sene fenerde oynadıgı zaman göreceksin tam olarak nasıl bi oyuncu oldugunu öle anadolu takımında dikine herkes oynar.Zaman beni haklı çıkaracak...

Çok abarttınız Alper'i.Şampiyonlar liginde oynayacak bir futbolcu değil.Hamit'in clde verdiği katkıyı kesinlikle veremez o tecrübesi yok.Bizim en önemli transferimiz Melo olacak.

Bizim için Alper olmazsa olmaz değildi, o bölge zaten Türklerden oluşuyor Melo'nun yerini de dolduramayacağı konusunda hemfikirdik zaten. O yüzden kaybettiğimiz tek şey potansiyeli yüksek bi oyuncu şimdilik. Ama Alper solbek falan olsaydı o zaman üzülmeye değerdi :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt