Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper bize gelseydi 2. Selçuk belki olabilirdi.

Ama fenere giderek 2. (Mustafa Sarp + Yekta)/2 olacak net

Tamam o potansiyel var ama bu potansiyelin dışarıya vurumu nasıl olacak sorun o ? Fener'de ne topçular heba oldu, kariyerlerini bitirdiler. Galatasarayı seçmeyerek büyük bir hata yaptığının farkına varacak ama çok geç olacak biraz, şampiyonlar ligi göremeden belkide tekrar anadolu kulüplerine dönecek.

Iste Alperin sonuda o olacak ona yanarim... Bize gelseydi bir on goremedigimiz "Alper Potuk" markasi olabilirdi Selcuk gibi Arda gibi. anlatmaya calistigim o. Ki daha netlesmis bir olay yok belkide dik durus sergileyip ben Galatasaraya gitmek istiyorum diyecek.

Kesin konusmayalim.

bugün böyleyse yarın başka olur unutmayın:D kendime geldim aslında..bi atraksıyon oldu forumda en azından..bundan sonra naniyi ve onun gibi GS da oynamayı hakedecek yetenekteki ve ahlaktaki futbolcuları düşünün,onları konuşun.biz ülkenin en büyük takımıyız.ve gelecek sezon şampiyonlar liginde büyük işler başarmamıız mümkün.bi sidikliye bu kadar kafa takarak seviyenizi düşürdünüz.yakışmadı size.:o en iyi futbolcuları hakediyoruz.

Üff çok gereksiz uzamadı bu mevzu beyler ya Alper iyi oyuncu potansiyelli falan ama 100 sayfa konuşulmaya değecek bir isim mi sizce önümüze bakalım

Alper konusunu ısrarla kapatmak istemeyenler var her mesajları alper i kullanarak yönetime sallamak olan insanlar var...O yüzden kapanmıyor konu

-Muslera yerine Onur'u almak

-Melo yerine İnler'i almak

- Arda'yı almak

Bunlardan bir ya da bir kaçını yapmamız lazım. Nani mani diyorsunuz ama kadromuz çok sıkıntılı bir halde yabancı snırı yüzünden.

Iste Alperin sonuda o olacak ona yanarim... Bize gelseydi bir on goremedigimiz "Alper Potuk" markasi olabilirdi Selcuk gibi Arda gibi. anlatmaya calistigim o. Ki daha netlesmis bir olay yok belkide dik durus sergileyip ben Galatasaraya gitmek istiyorum diyecek.

Kesin konusmayalim.

Aynen bende pek hakkında birşey konuşmuyorum şu an, yarın ki kararını bekliyorum sonra 2-3 kelime edeceğim ona.

Kesin konusmayalim.

Bu saatten sonra yönetim falan almaz bu oyuncuyu artk unutun Alperi hem bu Fener oyuncunun niyetini öğrenmeden kapa bildirim yapmaz Alperde şu mantalite var Eskişehirli. kulübüm beni nereye satarsa oraya giderim psikolojisi var yani kabul edecek Alper.

Yaw arkadaslar nani falan diyorsunuz yaw deli oluyorum.

Bize ilk önce stoper sol bek ve melo lazım 4 tane gol atsan ne olacak 5 tane yedikten sonra?

- Arda'yı almak

Bunlardan bir ya da bir kaçını yapmamız lazım. Nani mani diyorsunuz ama kadromuz çok sıkıntılı bir halde yabancı snırı yüzünden.

Melo yerine Inler'i alirim

Arda'yi da alirim

Ama Muslera'nin yerine hic bir baska kaleci almam

Caner İşbeğendiren‏@Caner_isb55 snNapoli teknik direktörü Walter Mazzarri, yeni sezonda Inter'in başına geçerse hedefindeki ilk isim Felipe Melo!

Hangi akıl Drogba ve sneijder ile oynama fırsatını teperki. Gelde anla..

- Arda'yı almak

Niye muslera neden muslera, muslera şampiyonlukta bu başarılarda en büyük rolü oynayan adam lütfen ya herkes gitsin muslera gitmesin, kale varya o kale işte atanın tutanın iyi olacak.

Melo yerinede Inleri Minleri almayalim.

Meloyu alalim sonra Inleri alalim :yenieek::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt