Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Niye muslera neden muslera, muslera şampiyonlukta bu başarılarda en büyük rolü oynayan adam lütfen ya herkes gitsin muslera gitmesin, kale varya o kale işte atanın tutanın iyi olacak.

Ben de hiç istemem gitmesini ama bir yerden ödün vermemiz gerekiyor. Böyle gitmez bu iş.

Caner İşbeğendiren‏@Caner_isb55 snNapoli teknik direktörü Walter Mazzarri, yeni sezonda Inter'in başına geçerse hedefindeki ilk isim Felipe Melo!

Bu da nasıl bir kafaysa he Napoli'de kesmiyor heralde Melo onu Inter'e geçince mi kucaklayıp götürecek enteresan.

Muslera neden gitsin arkadaşlar mantıklı düşünelim bizden daha iyi takım artık sadece barca real bayerndir onun dısındakilere gitmek yani avrupaya gitmek hedefi diye birşey yok artık avrupa biziz bize gelmek istesinler

İlk transferimiz melo olsa da bir rahatlasak, sonra gökhanımı alıyoruz nani'yi mi alıyoruz düşünelim.

Caner İşbeğendiren‏@Caner_isb55 snNapoli teknik direktörü Walter Mazzarri, yeni sezonda Inter'in başına geçerse hedefindeki ilk isim Felipe Melo!

Yaw daha geçende juventus mu ne acıkladı italya dan melo yu isteyen yokmus ayrıca inter de orta sahadan önce savunma bek forvet transferleri daha önemli su sallama tweetleri alıntı yapmayın!!!

Beyler rakip Alper i aldı diye nedir bu telaş, yok hemen İnler gelmeli, Nuri gelmeli, Arda gelmeli vs.

Melo yu takımda tutarız olur biter. Bin kat daha da iyi olur.

He herkes ister yabancı kontenjan sıkıntısından ötürü takımımızda yerli oyuncu görmek ama, zaten Melo kalırsa Alper yedek kalacaktı büyük ihtimal.

Bir gram üzülmedim.

Ayrıca transfer sezonu daha yeni başlıyo, son gülen iyi güler:yenieek:

Ahada ticket açıyorum mesaj sayısı 200'ün altında olan üye tranfer nöbetine bodozlama atlamasın diye.

Ondan sonra süphe ile yaklaşıncada "bana kuş diyorlar bu kafadan insanlar mı varmış burada yeaaaa" zihniyetine bürünüyor insanlar.

Hayırda siz ilk değilsiniz sonda olmayacaksınız üye olduğumuz süre boyunca burada nice kuşlar gördük hepsinin ortak savunmasıda bu şekilde idi.

Kimseye kuş demedik, ama süphe ile yaklaşmak en doğal hakkımız. 3 senede bir elin parmaklarını geçmeyen mesaj sayısına ulaşan adamlara bırakında yaklaşalım.

Ha ne dediğimi önümüzde ki transfer döneminde anlayacaksınız.

Melo yerine İnler'i al.

Alper yerine Selçuğun yanına Sağlam bir yabancı kontejanı boşalır alırsın taş gibi birini.

Arda'yı alırsın sol kanada. Sağ kanada da Kerim Frei.

İnler 15 M €uro

Arda 12 M €uro

Kerim 5 M €uro

Toplam maliyet 32 M euro. Bu fiyata kaliteli isimler tabi stoper ve sol bek var onları da eklersek bütce kaldırır mı bilemem ama bu yerli isimler alınmadıkca ve yerlilerde eze eze fenerin önüne geçmedikce bu federasyon yabancı sınırını kaldırmayacak. Alper'i fenere kaptırmamızdan sonra fener yabancı sınırının kalkmasını istemeyecektir. Nasıl olsa yerlileri topladı vasıfsızların avrupa umrunda değil türkiyede başarıyı hedeflediler akıllarınca yerlileri alıp bizi saf dısı bırakacaklar. Sonra da yabancı sınırının kalkmasını istemeyecekler.

Şu anda gündememiz Melo olmalı Modlar bir ön ayak olsunda Melo konusunda mail falan atalım yönetime pek niyetleri yok gibi en azından omurgayı bozmayalım.

Napoli Melo'ya bizim verdiğimiz paranın belki yarısını verir.

İtalya'da vergi hariç maaşlar düşük.

Ben Galatasaray'ı çok güçlü gördüğüm için Alper'in alınmamasına deli oluyorum.

iyide burda bir olay var. baskan ne demis. halil üna ile el sikismidik söz almisdik bittmisdi. sözünde durmayan adamla isimiz olmaz dedi resmen. halk diline cevireyim de niye vaz gecitgimizi anlayin lütfen. En dogrusunu yapmisdir bir Galatasaray baskani olarak. biz türkürdügümüzü yalamayiz hele hele bu sözünde durmayan adamlarla hic isimiz olmaz. Galatasarayimiz bir alpera kaldiysa ohohohoho. kapatalim biz dükani o zaman. Etik degerler bizde her zaman daha önemlidir ki baska yerde bunu arasin. Ben bu camiayi bazi etik degerlerden dolayi sevdim seviyorum.

Onlar da gelir merak etme

Ama once Nani gelse, bir kac gun sonra sol bek ve stoper gelse kotu mu olur? :trollface:

Yaw kardeşim gerçekçi olun gerçekçi!!!!

nani yi bugün united satmaya kalksa bi kere en az 15 milyon euro ister hade bunu geçtik diyelim dünyada nani yi almak isteyen bütün liglerden en az 2 kulüp olur bunlardan sıyrılıp sen mi alıcaksın nani yi ??

Hade bana inanmıyorsun daha ünal aysal geçen de dedi nani alabileceiğimiz bir oyuncu degil diye aynı sekilde robben de öle!!!!

alper nani derken meloyu unutmayalım takımın omurgasını oluşturan oyunculardan biri melo hemen transferini halledersek diğer transferleri huzurla bekleriz yoksa hep sıkıntı içinde oluruz

Melo bu takımın en önemli futbolcusudur.Real deplasmanında orta sahada tek ayakta kalan futbolcumuzdu.Acilen alınması gerekiyor.Bu iş bu sene uzamasın.

Biz Alper'i arayıp Fener ne veriyorsa 2 katı desek ne olur? :D

MELO daha bugün röpartajı var inter ile dalga geçmiş benim oynadıgım dönemdeki juventus a benziyor diye şu yalan tweetleri paylasmayın melo ya bizim verdiğimiz maaşı ne italyadan ne brezilyadan veremezler!!!!

Ahada ticket açıyorum mesaj sayısı 200'ün altında olan üye tranfer nöbetine bodozlama atlamasın diye.

Ondan sonra süphe ile yaklaşıncada "bana kuş diyorlar bu kafadan insanlar mı varmış burada yeaaaa" zihniyetine bürünüyor insanlar.

Hayırda siz ilk değilsiniz sonda olmayacaksınız üye olduğumuz süre boyunca burada nice kuşlar gördük hepsinin ortak savunmasıda bu şekilde idi.

Kimseye kuş demedik, ama süphe ile yaklaşmak en doğal hakkımız. 3 senede bir elin parmaklarını geçmeyen mesaj sayısına ulaşan adamlara bırakında yaklaşalım.

Ha ne dediğimi önümüzde ki transfer döneminde anlayacaksınız.
tamam güzel dostum da gercek galatasaraylıyım ben ve kac senedir takip ediyorum forumu fakat üye olmamıstım üye olup fanatizmden uzak bi kac sey soyleyince kuslar geldi yok yem verelim falan diyenler oldu bi galatasaraylıya boyle muamele yapmanın onu nası uzecegini dusun bide. galatasaraylıyım demek bile sacma geliyo acıklama yapmak zorunda kalıyorum beni tanıyın artık ben baskasını bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt