Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BJK Önder Özen'i sportif direktörlüğe getirmiş. Birazdan ntvspor'da basın toplantısı yapacaklar...

Yatiyorum insAllah kalktigimda Alper direniyor haberleri gorurum

iyigeceler:D

melo-gökhan inler alınmalı yada alex song-emre can kiralanmalı ortasahaya takviye şart ama transfer konusunda fatih terim'e güvenemiyorum alakasız ve vasat adamları istiyor her zaman.

Alper konusunu bizimkiler nyie kapda bildirmedi halen. yani cekildik diye ve sayre. acaba arka kulislerde alpere baskimi yapioruz alpere imza atma oraya diye. bize söz vermisdin sen bari sözünden dönme diye baski yapa biliriz belki. albayrak birakmaya bilir bu isin pesini son ana kadar.

Alper konusunu bizimkiler nyie kapda bildirmedi halen. yani cekildik diye ve sayre. acaba arka kulislerde alpere baskimi yapioruz alpere imza atma oraya diye. bize söz vermisdin sen bari sözünden dönme diye baski yapa biliriz belki. albayrak birakmaya bilir bu isin pesini son ana kadar.

yok yau,bitti o is,bosverin artık Alper i

Pro diye diye ahlak etik degerlerini hice mi saymak gerekir acaba ?! Töbe töbe Pro yum parami veriyor diye o kulübün baskani beni .... etsin sorun yok mu yani diyecegim... :SS:

NEcati dediyse bunu cok dogru bir hamel yapmisdir. Baba ocagi evim Galatasaray dedigi yeri hakinda böyle düsünmesi ve hareket etmesinden cok daha dogal bir sey yokdur. calisdigim yerin patronlari baba ocagima serefsizlik yapmis bende iyi etmisler diyecegim öylemi :SS:

Etik degerler de önemlidir bu ölümlü dünyada ki bu karaketli ve dünyada PRO lukdan da daha önemli olan seyleri bilen birileri bilir necati gibi mesela.

Metin Oktaylar gibi...hakan sükürler gibi...

Şu ana kadar bir örneğine rastlamadık. Bunu eğer gerçekten yaparsa her şeyi göze almış demektir.

Kop gel Necati... Aslansın Aslan...:D

melo-gökhan inler alınmalı yada alex song-emre can kiralanmalı ortasahaya takviye şart ama transfer konusunda fatih terim'e güvenemiyorum alakasız ve vasat adamları istiyor her zaman.

Burda çoğu kişi Song'u ister ama bana Melo kadar sert gelmiyor. Sert adam lazım bize. Song'un yaşı daha genç evet ama dediğim gibi sertlik Melo kadar yok. Hiç yok demiyorum. Melo daha mantıklı bence.

İnler isteyenlerin çoğu da kontejn nedeniyle istiyor bende dahil. Yoksa her türlü Melo alınsın isterim.

Adamin Galatasarayi bitirmesiyle ne alakasi var.

TFF okadar ceza vermis.

Adam bi meirelese bakiyor bi volkana ... bunlar 4-5 aliyo iyide kollaniyolar gibisinden tribe baglamistir.

uzulmustur. yoksa bitirdigini sanmiyorum

iyi bi engin is yapardi aslinda alperin yerine

Çenesini konuşturacağına ayaklarını konuşturmaya çalışsaydı Fatih Terim formayı verirdi emin ol.Fatih Terim formayı vermedi demek ki adam antremanda yetersizdi.Kimse Fatih Terim'in torpil falan yaptığını düşünmüyordur sanırım.

Federasyonun zaten ne olduğunu herkes biliyor.Engin'e yapılan haksızlıktı bu açık..Meyveleş pisliğinin hareketlerini kendi ülkesi bile kabul edemedi ama bizim feNerasyonun midesi bu hareketi yedi..

Şu ana kadar bir örneğine rastlamadık. Bunu eğer gerçekten yaparsa her şeyi göze almış demektir.

Kop gel Necati... Aslansın Aslan...:D

örnegi rastlamadik mi?! hakan süküre zamaninda bir ton para teklgi edildi fenere gel diye gitmedi. Metin oktay ya 20 bin teklif edildi biz 8 bin tl verdik Kral Oktay hayatimin en mutlu günüydü diyordu. selcuk inan a daha fazla para verdiler ne oldu ?! necati de evden ayrilmis ekmek parami kazanayim derdindeydi biraz oynayim diyordu sonra ilerde evime geri dönerim düsüncesindeydi . ha oyuncu olarak jubilesi icin yada antrenör olrak alt yapida orda burda isde. NEcati bu camianin evladidir. Pro bakdi olaya tabiki ama oda bir yere kadar artik. Etik degerleri ezmekse proluk o zaman insanlik ölmüsdür resmen. Bunlar farkli konuda Alper icinde simdi gecerleri. Bu pro ve insani önemli etik sinirini bilmeyen insanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur bu dünyada. her sey para degildir ki alper konusunda annesi karistigi bir ortamda pro düsüncesini arka plana sokar .

Söyle düsün. Bir sirket sahibi senin annana dpz gececek sonra ertesi gün seni is teklifi verecek :D hadi göreyim Pro lugunu :D

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Böyle bi arkadaş gibi mi?

21800_Suleyman_Hurma002.jpg

nani vs.. gibi yıldız oyuncuları bu yaşta potansiyeli varken getirmek imkansız.bence başkan gidip porto dan arsenal den adam akıllı 3-4 scout getirse daha mantıklı olmaz mı biz her sene yıldız oyuncu transfer edebilecek bir kulüp değiliz porto-benfica-dortmund-ajax gibi potansiyelli oyuncu alıp 2-3 sene sonra satarak kulübü döndürmeliyiz.ayrıca yabancı sınırı devam edecekse erdal keser vs. gibi almanya'yı bilen eski oyuncularımızı orada görevlendirmeliyiz.potansiyeli yüksek çok iyi oyuncular var bunları erken yaşta kaparsak hem biz hem milli takım kazanır.

örnegi rastlamadik mi?! hakan süküre zamaninda bir ton para teklgi edildi fenere gel diye gitmedi. Metin oktay ya 20 bin teklif edildi biz 8 bin tl verdik Kral Oktay hayatimin en mutlu günüydü diyordu. selcuk inan a daha fazla para verdiler ne oldu ?! necati de evden ayrilmis ekmek parami kazanayim derdindeydi biraz oynayim diyordu sonra ilerde evime geri dönerim düsüncesindeydi . ha oyuncu olarak jubilesi icin yada antrenör olrak alt yapida orda burda isde. NEcati bu camianin evladidir. Pro bakdi olaya tabiki ama oda bir yere kadar artik. Etik degerleri ezmekse proluk o zaman insanlik ölmüsdür resmen. Bunlar farkli konuda Alper icinde simdi gecerleri. Bu pro ve insani önemli etik sinirini bilmeyen insanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur bu dünyada. her sey para degildir ki alper konusunda annesi karistigi bir ortamda pro düsüncesini arka plana sokar .

Söyle düsün. Bir sirket sahibi senin annana dpz gececek sonra ertesi gün seni is teklifi verecek :D hadi göreyim Pro lugunu :D

Yahu bunlar başka bir şey. Tuttuğu takımın aleyhine tutum sergilemeleri sebebiyle oynadığı takımı terk eden birisi oldu mu? Ben onu söylüyorum.:b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt