Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu bunlar başka bir şey. Tuttuğu takımın aleyhine tutum sergilemeleri sebebiyle oynadığı takımı terk eden birisi oldu mu? Ben onu söylüyorum.:b5:

iyide bu tarz da ilk defa oluyor herhalde :D yani bizden ayrilan sonra gittigi camia bizi serefsizlik yapmisligi varmiydi daha önce örnekleme olsun ?!

böyle bir sey herhalde sadece hem türkiyede olur hemde genelikle nadir olur bu denkleme. örnek olayini aramak mümkün degil yani acikcasi.

yerli liste

kerim frei,şener, ve olursa İNLER ama cok zor

ACİLEN

stoper,sol bek

Herkes görsün ezeli rakip denen 100 yıllık klübün yaptığı küçük hesapları.Çocukluk zamanı mahalle maçları yapardık.Ozaman olurdu bu olaylar.Kaleye geçicek birini bulurduk.Adam sahaya gelince rakip takıma giderdi.Utanıyorum şu takımla rekabet etmekten.

Ynt: Transfer Nöbeti

Ne kadar konuştuk imzala aslan parcasi meloyla konu kapansin gitsin. Ulan alper isinde belesoglunun bir hinligi varmidir acep

Herkes görsün ezeli rakip denen 100 yıllık klübün yaptığı küçük hesapları.Çocukluk zamanı mahalle maçları yapardık.Ozaman olurdu bu olaylar.Kaleye geçicek birini bulurduk.Adam sahaya gelince rakip takıma giderdi.Utanıyorum şu takımla rekabet etmekten.

Rekabet mi? :) John Benjamin geçiyorsun herhalde. Bunlar mı bizim rakibimiz? Adı var artık bu rekabetin. Bu zihniyetten kurtulana kadar da kimse bunların ezeli rakipliğine felan bakmasın bence.

acaba seçim kararı transferi yapan yöneticiler ile mi ilgili? Başkan Bişeylere kızdı yada İmparator birilerinin ipini çekti varsalar yokum gibi?

Bu adamla ilgileniyor muyuz acaba ?

[video=youtube;l1mTQkPPzS4]https://www.youtube.com/watch?v=l1mTQkPPzS4[/video]

benden daha iyi takip edenler için soruyorum bu Sapunaru defansta işimizi görür mü ? porto da iyiydi sonra ne oldu bitti ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt