Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
Ne olmuş Sayın Hocamıza?
Fatih terim.
Ne olmuş Sayın Hocamıza?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih terim.
Muhtemelen akşam saatlerinde KAP'a bildirim olacak ve Güzel haber olacak. Kaynak: Galatasaray Spor Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Vedat EŞKİNAT
Tamam Fatih Terim çok istemiş olabilir
ama Eskişehir yönetiminin yaptığı terbiyesizliği herkes gördü
bence Hocada bu saatten sonra istemez bu işi
zaten bugün yarın belli olacak ama bence bu iş bitti
nerde demis bunu kardes ?!
Muhtemelen akşam saatlerinde KAP'a bildirim olacak ve Güzel haber olacak. Kaynak: Galatasaray Spor Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Vedat EŞKİNAT
Yalansa banlayalım bu arkadaşı.![]()
Bugun Ruyamda gordum finaller bitmis eve geliyorum tv yi açıyorum lig tv yi aciyor ne var ne yok diye son dakika nani gokhan inler kerim frei carlinhos chedjeou almisiz ozellikle naniyi gorunce zaten youtube dak finalin test oldugunu ogrenen rus genc gibi oluyorum)) sonra kalktim acaba mi diyerek lig tv yi actim eski program in tekrari dedim tutmadı
)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Arkadaşım ben sadece bilgi paylaşımında bulunuyorum. İsteyen şimdi banlasın benim için değişen birşey olmaz ben zaten bu bilgileri alıyorum.
Fatih terim ile sözleşme mi uzatılacak yoksa alper mi ? anlamadım?
Evde söledi renktaş. Kendisi aile dostumuzdur. Önceki mesajlarıma bakarsan amacım dikkat çekmek değil renktaş.

TEŞEKKÜRLER METEHAN BEY SİZE ÇOK GÜVENİYORUZ FORUM OLARAK
İŞTE RDAŞLAR DAHA ÖNCE Kİ REFERANSLARINDAN BİRİ METEHAN BEYİN
https://www.gscimbom.com/forum/2013...ransfer-nobeti-_arsiv-4_-562.html#post5717670
Fatih Hoca Alperi ikna edebilir
Nöbet sende nasıl bir iz bırakmış renktaş