Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamam Fatih Terim çok istemiş olabilir

ama Eskişehir yönetiminin yaptığı terbiyesizliği herkes gördü

bence Hocada bu saatten sonra istemez bu işi

zaten bugün yarın belli olacak ama bence bu iş bitti

olay şudur ki bu işi sadece Fatih Hoca döndürür ama arar mı Hoca bilinmez çokda mühim değil abi Alper yüzünden yönetime sallanmaz ama bak Melo yüzünden sallarım:ayatollah:

Re: Transfer Nöbeti

Bugun Ruyamda gordum finaller bitmis eve geliyorum tv yi açıyorum lig tv yi aciyor ne var ne yok diye son dakika nani gokhan inler kerim frei carlinhos chedjeou almisiz ozellikle naniyi gorunce zaten youtube dak finalin test oldugunu ogrenen rus genc gibi oluyorum :))) sonra kalktim acaba mi diyerek lig tv yi actim eski program in tekrari dedim tutmadı :))

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bugun Ruyamda gordum finaller bitmis eve geliyorum tv yi açıyorum lig tv yi aciyor ne var ne yok diye son dakika nani gokhan inler kerim frei carlinhos chedjeou almisiz ozellikle naniyi gorunce zaten youtube dak finalin test oldugunu ogrenen rus genc gibi oluyorum :))) sonra kalktim acaba mi diyerek lig tv yi actim eski program in tekrari dedim tutmadı :))

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Nöbet sende nasıl bir iz bırakmış renktaş

Metehan bey başka bilgilerde varsa bizi bilgilendirirmisiniz? :)

Yav dalga gecmeyin kimseyle ati alan uskudari gecmis bitti o is umitlendirmeyin kimseyi...

Bence bu saatten sonra Alper olayı bitmiştir çünkü aziz gibi mesnetsiz bir insan böyle bir durumda dalağını böbreğini ciğerini satar ki şerefi ve namusu piyasada nam salmışken bunları elden çıkartmakta pek maruz görmez o oyuncuyu yine alır çünkü tek bildiği sahadışı oyunları ama bizimde tek iyi olmadığımız nokta orası gereken cevabı gereken yerde veririz günü geldiğinde daha önce olduğu gibi.

Evde söledi renktaş. Kendisi aile dostumuzdur. Önceki mesajlarıma bakarsan amacım dikkat çekmek değil renktaş.

eyvallah sagol . bakmama gerek yok. 2010 yilindan beri üyeligin varsa inanirim o zaman . merak ettim sadece nerden bunu biliyorsun diye. hic bir yerde göremeikden sonra merak etmisdim sadece :D peki fenerin alper bildirisinden öncemi dedi yoksa sonra mi:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt