Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şeref Aydın olaydı iyiydi Metahan abimizde iyi niyetiyle duyduklarını paylaşan biri olabilir ama ben 2 yıldır takip ederim özellikle transfer forumunu Şeref Aydın ne dediyse tuttu gibi bir şey yanıldığını pek hatırlamıyorum yani. Belki gelir Alper olsun Nani olsun olumlu olumsuz kesin bir şey söyler gider.

Şeref Aydın olaydı iyiydi Metahan abimizde iyi niyetiyle duyduklarını paylaşan biri olabilir ama ben 2 yıldır takip ederim özellikle transfer forumunu Şeref Aydın ne dediyse tuttu gibi bir şey yanıldığını pek hatırlamıyorum yani. Belki gelir Alper olsun Nani olsun olumlu olumsuz kesin bir şey söyler gider.

Yapmayın şu kıyaslamaları bütün forum birbirine giriyor sonra :D

biri UMUT SEZER mi dedi

Yapmayın şu kıyaslamaları bütün forum birbirine giriyor sonra :D

Ya açıkcası kimin söylediği umrumda değil sonuçta burda Şeref Aydıncılar ya da ne bileyim Metehancılar Ahmetciler Mehmetciler olarak takılmıyoruz hepimiz Galatasaray'lıyız kimin söylediğinden daha çok ne söylediği ve doğruluğu mühim benim açımdan yoksa yemişim hepsini :D

seçim olayı sürpriz oldu transfer sürecini uzatmaz umarım bu iş..

Şerey Aydın gelse de alper konusunda bilgilendirse. Böyle dikine oynayan yerli ortasaha başka yok. kesin almalıyız bu adamı.

Herşey yolunda giderken bide seçim çıkardık başımıza. Kendi ayağımıza sıkıyoruz başka açıklaması yok.

Başkana bile güvenemiyoruz, duyumcuların ne günahı var renktaşlar? :b5:

metehan reyisin burda en az 3-4 tane transferi net bildiğini söylüyoruz ne şerefi ne aydını dostlar

ümitlendirmeyin milleti.. transfer pazarlığında karşı tarafta bir şeref yoksunu adam var.. ne duyumu alırsanız alın..

Re: Transfer Nöbeti

Alper transferi yattı daha neyin duyumunu arıyosunuz milleti boşyere ümitlendirmeyin.

BU tarz bir düşünce yapısına sahip olmadım hiç bir zaman benim amacım sadece bilgi paylaşımında bulunmak. Herhangi bir tasarrufta bulunmam ama isteyen banlar sıkıntı olmaz benim için.

Paşam 2010 yılından beri üyesin toplam 865 mesajın var kimseylede sıkıntın yok kimse seni banlayamaz biz bu oyunu bozarız :) sen iyiniyet ile buradasın sonuçta keyfine bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt