Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tamam gecmis olsun alper olayi böylece kapanmisdir. alpere sormuslar bide fenere gidermisin diye , dogru ise tabiki. oda sorun yok giderim dediyse yedigi küfürlerden sonra bye bye alper. durusunu karakterini göstermis oldun. olmasi gerek yere gidiyor o zaman. bir gramm üzülmedim acikcasi.

dün haber cikdigi zaman bir anlik sok oldum ama sakin kafayla durum degerlendirmesinden sonra üzülmek alper icin haramdir. en azindan kisiligi icin oraya giderse.

Kupa maçında kendisine edilen küfürlerden dolayı canı sıkkında NECATİ ATEŞ öyle demişti :D

Para böyle birşey demekki edilen küfürleri unutturuyor hemen . Semihle oturur yedekte :D

Alper Fener yedek kulubesine , gelecek sezonlara takas futbolcu olarak transfer edildigi icin hayirli ugurlu olsun diyelim .. Emre abisiyle bol kufurlu musabakalar dilegiyle

konu ıyı yada kötü degıl kaybolan prestıj kaybı

Prestij niye kaybolsun.

Adamın kulübünün başkanıyla anlaşıyorsun, söz veriyor. Gidip başka kulüple pazarlık yapıp ona satıyor.

Galatasaray kulübü başkanına komplo kurmuşlar. Bu transfer önceden kurgulanmış.

Herkes Moratti mi?

Türkiye'de şerefsiz insanların sayısı şereflilerin sayısından fazla olunca sözler havada kalıyor.

Yahu ne prestij kaybı :) Allah aşkına görmüyormusunuz eskişehir klubunun futbolcu pazarlama yöntemını. Yıllardır anadolu kluplerının ıyı oyuncuları ıcın

yaptıgı seyler bunlar.

Alper ı daha fazla para verıp dıye fener aldı dıye bızım prestıjımıze bısey olmaz. Bir futbolcunun ederı vardır bundan fazlasını vermek enayılıge gırer

bence.

bu benım görüşüm

,işi buraya getırdımı bıtıreceksın

Hala imzalar atılmadı. Başladık yine kesin konuşmaya...

Alper'in kararına saygı duymalıyız..

Belki adam annesi ile kızkardeşine küfredenleri çok sevme gibi bir huyu vardır:asd:

Kap a bildiri ?

:D Alper gitsin farketmez ya iyi oyuncu ama ben inanıyorumki eziklerde bitecek tıpkı topuz gibi

kesinlikle şuandan itibaren saglam gurbetçileri toplamamız lazım çünkü takım yaşlı bizim

Baska takimin transferini analiz etmeyi birakip, bizim alacagimiz oyunculari konussak iyi olmazmi?

Mesela Nani:) ciddi bir girisim yapmaliyiz artik

Arda icinde somut adimlar atilabilir.

Monaco mu ? :) Monaco' yum onlar sadece Muslera'nın kramponlarını alırlar :asd:

tamam gecmis olsun alper olayi böylece kapanmisdir. alpere sormuslar bide fenere gidermisin diye , dogru ise tabiki. oda sorun yok giderim dediyse yedigi küfürlerden sonra bye bye alper. durusunu karakterini göstermis oldun. olmasi gerek yere gidiyor o zaman. bir gramm üzülmedim acikcasi.

dün haber cikdigi zaman bir anlik sok oldum ama sakin kafayla durum degerlendirmesinden sonra üzülmek alper icin haramdir. en azindan kisiligi icin oraya giderse.

Bana edilen küfürlerde sorun yok demiş.Öncelikle transfer edeceğimiz oyuncuların kişilikleri sağlam olmalıdır.

Prestij niye kaybolsun.

Adamın kulübünün başkanıyla anlaşıyorsun, söz veriyor. Gidip başka kulüple pazarlık yapıp ona satıyor.

Galatasaray kulübü başkanına komplo kurmuşlar. Bu transfer önceden kurgulanmış.

Herkes Moratti mi?

Türkiye'de şerefsiz insanların sayısı şereflilerin sayısından fazla olunca sözler havada kalıyor.

bizim bsakan daha çok toy transferde neler olduğunu neler olacağını ögrenmesı lazım

sımdı ben mutsuzum,cogu GALATASARAY lıda mutsuz

bu işler sözle olmuyor ogrenmesı lazım

yapacaksın anlaşmanı masada

interlede yapmıştık o anlaşmayı ,neden pekı yaptık 31 ocağa kadar o sözlesmeyı

neyse bu haftam zehır oldu işin özü

bu benım görüşüm

,işi buraya getırdımı bıtıreceksın

Kardeş bitirdiler zaten anlaştılar herseyıyle. İmza atmadan once (ibre) fenerliler gelip teklifi yükseltmiş işte. Yani burda asıl ibreliği anlaşılmasına rağmen halil ünalcık yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt