Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hosbulduk agabey. bu konu hakkinda bir bilgim yok. ancak bu konuda bilgiye de gerek yok bence. baskanin birakacagini sanmiyorum. kendisi birakmak istese camia biraktirmaz zaten. boyle bir ihtimal yok diye dusunuyorum:yenieek:

Adını duyduk henmen Geldik

Şeref Abi Öncelikle hoşgeldin

Şu chedjou transferi hakkında bilgin varmı

ulan hadi alperi anladımda dünyada başka stoperde mi yokta fener chedjonun peşine düşsün. adamların tek bildiği şu. eğer galatasaray birini transfer etmek istiyorsa o iyidir. adamlarda kompleks o kadar fazla ki zamanında bizdeki ilie çok iyi çıktı diye gidip romanyada kardeşi saban ilie yi transer etmişlerdi :asd::asd:

ulan bukadar haysiyetsiz bi kulüp olabilir mi adamlar resmen bizim transfer listesine göre transfer yapıyor ve satılık medyada bi allahın kulu da gelip centilmenlikten konuşmuyor anca çocuk forma giymiş mi giymemiş mi gibi salakça şeylerin peşindeler

mobilden girdigim icin mesajlarinizin hepsine cevap veremiyorum. vaktim kisitli. mesajlarini alinti yapamadigim kisiler kusura bakmasinlar lutfen.

ben artik bu transfer dalgasini eskisi gibi arastirmiyorum. simdi size bilmedigim seyler hakkinda atip tutmak istemiyorum. ancak nani ile ilgileniyormusuz, o konuda bilgim var. alper konusunda ise farkli bir sey yok, herkesin bildigi uzre. cocuga köle muamelesi yapiliyor. is alper'de bitiyor. gorusmeye gittiginde inadina fener'den senelik 3-4 kagit garanti isterse transfer iptal olur, yolumuz acilir. ancak alper baskilara ne denli dayanabilir orasi muamma. chedjou konusunda fenerbahce'nin de atagi oldugu soyleniyor. dikkat etmek lazim.

bu arada melo konusunda net bir bilgim yok maalesef. olsa sakinmam biliyorsunuz.

Alper'i sallayın gitsin. :ayatollah:

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/05/aslan_b4.jpg

bizimkiler de ilan etmesin listesini falan, ne bu lan, şaka gibi bir klüp bu fb. :D adamların hedefi vizyonu herşeyi biz olmuşuz

Şeref reis Kolarov hakkında bir şey duydun mu? transfer girişimimiz varmı?

Şeref kardeşim. Sen Metehan diye birini tanır mısın? :rolleyes: Kapta bildirim olacak mı öğleden sonra?

mobilden girdigim icin mesajlarinizin hepsine cevap veremiyorum. vaktim kisitli. mesajlarini alinti yapamadigim kisiler kusura bakmasinlar lutfen.

ben artik bu transfer dalgasiyla eskisi gibi arastirmiyorum. simdi size bilmedigim seyler hakkinda atip tutmak istemiyorum. ancak nani ile ilgileniyormusuz, o konuda bilgim var. alper konusunda ise farkli bir sey yok, herkesin bildigi uzre. cocuga köle muamelesi yapiliyor. is alper'de bitiyor. gorusmeye gittiginde inadina fener'den senelik 3-4 kagit garanti isterse transfer iptal olur, yolumuz acilir. ancak alper baskilara ne denli dayanabilir orasi muamma. chedjou konusunda fenerbahce'nin de atagi oldugu soyleniyor. dikkat etmek lazim.

Böyle adi bir kulüp olamaz ya ama yurt dışındaki bir oyuncu salaklık yapmaz bizi tercih eder.

ben artik bu transfer dalgasiyla eskisi gibi arastirmiyorum. simdi size bilmedigim seyler hakkinda atip tutmak istemiyorum. ancak nani ile ilgileniyormusuz, o konuda bilgim var. alper konusunda ise farkli bir sey yok, herkesin bildigi uzre. cocuga köle muamelesi yapiliyor. is alper'de bitiyor. gorusmeye gittiginde inadina fener'den senelik 3-4 kagit garanti isterse transfer iptal olur, yolumuz acilir. ancak alper baskilara ne denli dayanabilir orasi muamma. chedjou konusunda fenerbahce'nin de atagi oldugu soyleniyor. dikkat etmek lazim.

tskler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt