Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@ibrahimseten G.Saraylılar'ın iddiası: "Halil Ünal, pazartesi günü bize 'Alper'i iyi ki aldınız, Aziz Yıldırım'ı hiç sevmiyorum, ona vermezdim' demişti.."

şeref abi pek araştırmıyormuş eski gibi beyler. sağlık olsun abi.

bugune yaptığın yorumlar da yeter. mutsuz olduğumzu anda en kritik anda gelip güzel haberler versen bile yeter.

bu arada mobil telefonla bağlanıyonn havamı atıyonnn laaa:lol: (şaka tabi)

mobilden girdigim icin mesajlarinizin hepsine cevap veremiyorum. vaktim kisitli. mesajlarini alinti yapamadigim kisiler kusura bakmasinlar lutfen.

ben artik bu transfer dalgasini eskisi gibi arastirmiyorum. simdi size bilmedigim seyler hakkinda atip tutmak istemiyorum. ancak nani ile ilgileniyormusuz, o konuda bilgim var. alper konusunda ise farkli bir sey yok, herkesin bildigi uzre. cocuga köle muamelesi yapiliyor. is alper'de bitiyor. gorusmeye gittiginde inadina fener'den senelik 3-4 kagit garanti isterse transfer iptal olur, yolumuz acilir. ancak alper baskilara ne denli dayanabilir orasi muamma. chedjou konusunda fenerbahce'nin de atagi oldugu soyleniyor. dikkat etmek lazim.

bu arada melo konusunda net bir bilgim yok maalesef. olsa sakinmam biliyorsunuz.

Naniye bulasmadilarmi...hayret ettim acikcasi. onada bugün yarin bulasirlar büyük ihtimalde herhalde. neyse... bu yil anlasildi bizim transfer listemize göre hareket edecek bunlar yine.

Bak Alperi 1 gram takmadım ama Chedjou alırlarsa veya bizim almamızı engellerler ise o zaman fena olur benim adıma. Şikecilerin amacı da belli oldu bu sene.

fenerin transfer listesi : Chedjou, Carlinhos ,Alper ,Serdar

bir yerden tanıdık geliyor bu liste :rolleyes: anlaşılan o ki kimle ilgilenirsek salça olacaklar , alamasalar bile fiyat yükseltecekler

aziz'i yanıltmak için yalandan ilgilenelim gereksiz topçulara :asd: alsın ezikler

Naniye bulasmadilarmi...hayret ettim acikcasi. onada bugün yarin bulasirlar büyük ihtimalde herhalde. neyse... bu yil anlasildi bizim transfer listemize göre hareket edecek bunlar yine.

Bulaşsalar ne olacak? Nani acaba feneri tanıyor mu? Yada tanıyorsa nasıl tanıyor.Eminim şikeciler diye tanıyordur.

fenerin transfer listesi : Chedjou, Carlinhos ,Alper ,Serdar

bir yerden tanıdık geliyor bu liste :rolleyes: anlaşılan o ki kimle ilgilenirsek salça olacaklar , alamasalar bile fiyat yükseltecekler

aziz'i yanıltmak için yalandan ilgilenelim gereksiz topçulara :asd: alsın ezikler

Nani yokmuymuş

fatih dursun ne örüyon laa? gittin şeref reis kuzeninden telefon alıp şeref abiyimi aradınn? uleee sende az değilmişin heee:lol:

Bu transfer bolumu ''Galatasaray forumlarimiz'' bolumunde degil mi?

Biktim her sayfa da Fener ile ilgili haberleri okumaya.

Mod'lar buna birsey demiyecek mi?

Her zaman ki oldugu gibi, her kucuk olumsuz birsey de, yeni uyeler veya 5 yildir uye olan ama 100 mesaj atan uyeler buraya gelip gelip Fener ile ilgili haberler verip duruyor. Ben bundan rahatsiz oluyorum, cunku ben su an Galatasaray Transfer Forumu bolumundeyim.

Hasan Dogan Turk futbol bolumune bir topic acin, orda paylasilsin diger takimlarla ilgili haberleri.

Gercekten sinir oluyorum artik.

O Nani

Buraya GE LE CEK, bukadar!

naniflipping.jpg

Bizimkiler Hürriyet ile ilgileniyoruz falan desin bari, madem bunlar bizim listeye bakıyor.

alper konusu olmazsa da uzulmeyin bence. galatasaray'a daha cok alper gelir gider. eger alper bizim formamizi giymezse eskisehir yonetimi kadar kendisinin de sucu olacagi asikar. sonucta ben topcuyum, imzalamazsam sen istersen bonservisimi 150 milyon euro ya devret bana ne? caninizi sıkmayın sakin. kaldi ki henuz net bir sey yok. her ne kadar oyuncunun transferi fener'e yakinsa da az once de dedigim gibi son karari alper verecek. bizde gonlu varsa buradayiz. yoksa kendisi bilir. bu arada halil unal'a da iki kelime yazmak isterim. ancak basim belaya girer diye yazmiyorum.

kendinize iyi bakin, guzel gunler yine bizleri bekliyor olacak.

yuzunuzden gulucukler eksik olmasin, sevgiler :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt