Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bırakın Alper'i felan Melo alınması lazım takımda gün gectikce uzaklasıyor bizden .

alperi geçinde meloyu kaybedersek işte o zaman sinirlenirim

BK0cfBBCYAAIzND.jpg:large

aLper o degılde hanı jesus navası ben cok ıstıyorum dedıgımde mantıklı konus jesus navas ayrılmaz sevılladan bıraz arastırın oyle konusun fılan dıyodun

Gecen jesus navas sevılladan ayrılmak ıstıyorum man cıtyde oynayabılırım fılan tarzı haberler paylastın? Hayırdır ?

evet oyle dedi cunku Pellegrini Man City ye transfer olmak uzere ve seni de yanimda istiyorum deyip ikna etmis diyorlar, maglum ispanyol ispanyolla beraber olacak, ve arkadasi Isco da gidecekmis oraya

vallah oraya buraya para vereceğime 2 tane adam alırım yeter.

nani+alper+melo+chedjou vereceğim= 40 milyon euro

yaya toure+carlinhos misss gibi işte...

Sonuc ne olursa olsun, Halil Ünal in oldugu bir Eskisehirsporla her türlü iletisim durdurulsun. Hatta Kulüpler Birliginde bu adami istifaya zorlasinlar, yanasmiyorsa o zaman Kulüpler Birligine gidilmesin!

Erkek adam verdigi sözün arkasinda durur. Yoksa Alper gelmis gelmemis önemli degil.

Gelecek Kulupler Birligi Toplantisinda bu herif ile bizim Kulüp yöneticileri ayni oda da düsünemiyorum.

Alper'i fener aldıysa , Alper'e verecegimiz parayı MELO'ya verelim alalım artık .

Re: Transfer Nöbeti

vallah oraya buraya para vereceğime 2 tane adam alırım yeter.

nani+alper+melo+chedjou vereceğim= 40 milyon euro

yaya toure+carlinhos misss gibi işte...

Ne Yaya Toure'si komik duruma düşmeye ne kadar meraklısınız. Adam daha yeni sözleşmesini uzattı + yıllık 10 milyon civarı alıyor.

birde bu it herif karaktersiz herif klupler birligi baskanı degil mi yazıklar olsun böyle şahsiyetsizler nasıl bu yerlere geliyor anlamıyorum hemen indirelim şu şeref yoksununu

50 milyon euro bütçemiz olsa

chedjou

carlinho 13-14 bağlarsın.

yaya toure: 30 filan alsan

kerim frei: 4-5 al.. al sana takım olur...

Re: Transfer Nöbeti

Sonuc ne olursa olsun, Halil Ünal in oldugu bir Eskisehirsporla her türlü iletisim durdurulsun. Hatta Kulüpler Birliginde bu adami istifaya zorlasinlar, yanasmiyorsa o zaman Kulüpler Birligine gidilmesin!

Erkek adam verdigi sözün arkasinda durur. Yoksa Alper gelmis gelmemis önemli degil.

Gelecek Kulupler Birligi Toplantisinda bu herif ile bizim Kulüp yöneticileri ayni oda da düsünemiyorum.

Eskişehir şike sürecinde ismi geçmiş bir kulüp gayet doğal.

melo yu alalim da orta saha bozulmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt