Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet oyle dedi cunku Pellegrini Man City ye transfer olmak uzere ve seni de yanimda istiyorum deyip ikna etmis diyorlar, maglum ispanyol ispanyolla beraber olacak, ve arkadasi Isco da gidecekmis oraya

he sımdı ozaman tekrar soyluyorum jesus navas ayrılma olasılıgı varsa ben nani den daha fazla ısterım navası.Benım sahsı fıkrımdır jesus navas gelmıs gecmıs en yeteneklı kanat oyuncularından bırısıdır.

murat fazla hayal kurma :D

yaya falan hikaye:cool:

hayal kurayım ne olacak. nani kim laa??? komik duruma düştüm harbi. adam ayrılcam filan diyordu bir ara. demek uzatmış:)

neysee yapcak bişey yok o zaman. hayaller suya düştü.. ben bir nefesleneyimm:lol:

Alper , Amrabati ariyarak kardes sen nasil yaptin bana da anlat ayni duruma dustum dedigi ogrenildi !! :cool:

he sımdı ozaman tekrar soyluyorum jesus navas ayrılma olasılıgı varsa ben nani den daha fazla ısterım navası.Benım sahsı fıkrımdır jesus navas gelmıs gecmıs en yeteneklı kanat oyuncularından bırısıdır.

tamamda birde bak city ne kadar verecek, konusulan rakamlar 20-25 milyon euro, bizim icin hala hayal

Alper'i alırsak Melo'dan vazgeçmeyi düşünüyorlarsa zaten alınmasın.

Ya Melo'yu alsınlar yada kontenjan için Melo'yu gözden çıkarmayı düşünüyorlarsa G.İnler'i alsınlar.

la bi alper için düştüğümüz duruma bak.bir de "dünyada ticaret olayını en iyi yahudiler bilir" deriz ya halil ünal ve süleyman hurma'ya bakınca türklerin de bu konuda yahudileri solladığını görüp arada seviniyorum açıkçası.bazende adam klüp başkanı, klübün maksimum kar almasını sağlayacak şekilde davranmak zorunda. bu kadar basit. azıcık empati emenike demiyorda değilim.varsa burda tek suçlu NAMUSSUZ AZİZ'dir.R Harfini söyleyemeyen aaazına kodumununun

chedjou melo carlinhos alper ve nani yi alsak bu sene bambaska bi sene olur

970281_529859007071911_2048815593_n.jpg

olay febe ile karıştığı için kıymete bindi yoksa xavi gelmiyor arkdadaşlar bi silkelenin yaaaaa biz iki yıldır lider ve bu lige ambargo koymuş bi takımız gelirse gelir gelmezse ekime kadar ....

Alper hala dusunmek istiyormus neyin kafasi bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt