Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anca Türkiye piyasasinda mafya bozuntularini devreye sokarak bize calim atabilir Aziz.

Avrupa´da calim atsin da görelim. Chedjou ve Nani´yi onlara birakacagimizi düsünmüyorum.

Ha gercekten de bu kadar calim yiyeceksek bu sene transferi de kapatalim acikcasi. Kabul edilemez.

onur dert etme ya. fenerden ne köy olur ne kasaba. onların stadındaki yanındaki boklu derede yıkanırlar ancak...

vallah bir seyler dönüyor alper konusunda ya hayirlisi artik. bizimkilerde halen kapdaki bildirimi degistirmemis :asd:

alper!!! diren efsane ol be ... selcuk-hamit abilerin direndiler ve efsane oldular . en azindan selcuk diyelim hadi :D

şu futboldaki profesyonellik işinden nefret ediyorum. futbolcu paraya tapmamalı gönlü nerede oynamak istiyorsa gidip oynamalı yürekli bi şekilde. zaten hangi kulübe gidersen git aldığın para yedi sülalene yetecek miktarda

bu fenerin transfer işi yıllarca çalıştığı şirketen ayrılıp kendi işini kuran dikiş tutturamayınca eski şirketinin müşterilerini çalmaya çalışan ezik işçilere benziyor.hazıra konmak deyimi bunlara tam uyuyor biz araştıralım onlar konsun.

onur dert etme ya. fenerden ne köy olur ne kasaba. onların stadındaki yanındaki boklu derede yıkanırlar ancak...

Ya bunlarin mantigi beni sinirlendiriyor sadece. Yap kardesim planlamani, ona göre calismalarini yap.

Bir insanin tek derdi Galatasaray´in tekerine comak sokmak olabilir mi ya?

Adam zaman kazanmak icin full taraftara oynuyor acikcasi. Baska aciklamasi yok bunun.

"Höhöhöh Galatasaray´a calim attik höhöhöh, büyük Baskan" Rezillik resmen

neyse ben ise gidiyorum hadi hayirlisi :cool:

bu malların son atımlık kurşunları.. deniz bitti artık.. son paralarını da çarçur etsinler.. seneye hep beraber batışlarını izleyeceğiz.. zaten aziz kodese girdikten sonra yediği naneler çıkacak ortaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt