Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bunlarin mantigi beni sinirlendiriyor sadece. Yap kardesim planlamani, ona göre calismalarini yap.

Bir insanin tek derdi Galatasaray´in tekerine comak sokmak olabilir mi ya?

Adam zaman kazanmak icin full taraftara oynuyor acikcasi. Baska aciklamasi yok bunun.

"Höhöhöh Galatasaray´a calim attik höhöhöh, büyük Baskan" Rezillik resmen

saf gbi listemizi her yere verirsek,heriflrde bunu kullanır. yer arıyorlar zaten.

Aslında sene başı öyle bi liste yapacaksın ki adı yeni duyulmuş adamları gelecekte iyi oyuncu olacak diye medyayla istihbaratla paylaşacaksın atlayacak bu ezikler alacaklar 2 gün alay edecekler 'hihahahooooo çalım attık yiaaaaaaa' diyecekler sonra tüm sezon çakılacaklar :asd::asd:

Ya bunlarin mantigi beni sinirlendiriyor sadece. Yap kardesim planlamani, ona göre calismalarini yap.

Bir insanin tek derdi Galatasaray´in tekerine comak sokmak olabilir mi ya?

Adam zaman kazanmak icin full taraftara oynuyor acikcasi. Baska aciklamasi yok bunun.

"Höhöhöh Galatasaray´a calim attik höhöhöh, büyük Baskan" Rezillik resmen

boldladığım yerde kendinde belirtmişsin..bundan ötesi varmı işte...

Başkan kendine rakip gördüğü ve Terim'e yakın isimleri istemiyor zannımca. Albayrak ve Dürüst yönetime alınmaz ise İMPARATOR bir dk. kalmaz.

ULTRASLAN Sn Albayrak için Sn. Ünal AYSAL a baskı kampanyası başlatabilir..

Sonuçta futbolcuların sadece transferlerinde değil, florya da ki özel hayatlarınıda kontrol altında tutması önemli...

sessizliğin sebebi belli. halil ersun ve o şahbaz denen herif şimdi almışlardır alperi aralarına sağlı sollu beyin yıkayıp fenere göndermeye çalışıyorlardır. 1-2 saate belli olur alperin karakteri

Sneijder olmadan benim maç izleyesim gelmiyor sen kadroya yazmıon renktaşım ya =)

hocam sneijder yazarsak kanatsız sisteme dönmemiz gerek ortasahaya fernandes tarzı birini almamız gerekir onu da yapalım :lol:

2794inciy8600349.png

hahaha Chedjou alacaklarmıymış :D

Fransa toprakları orası Ünal Aysalın at koşturdugu yer :D

Belhandayı almaya çalıştılar noldu başkanları nasılda oturttu lafla azizeyi :D

halil ünal serefsizimi sanmış :D

Chedjou Fener haberleri gercekten cikti'mi yoksa uydurma haber mi?

vallaha bu ezikler bu senede şampiyon olamadılar mı battılar.yanılmıyorsam seneye 200 milyon TL tahvil ödemesi yapmaları gerekiyor.

Terim'i istifa ettirme politikası demeyelim, Ama imparatoru yalnız bırakıp tek lider benim mesajı vermek istiyor Başkan çok fena takmış bişeylere hayırlısı. :/

Bir komplo teorisi:

Eğer bu olay gerçekse ; bunun altında başkanın mou hayali yatıyor demektir.

O yüzden biz taraftar olarak Tek Bir İnsana Sahip Çıkmalıyız. O da İMPARATOR FATİH TERİM'DİR..

Başkan, İmparatorun bırakmasını istediği bi kaç başarısız sonuç sorası araya hep Ali Dürüst girdi. Ali Dürüst yoksa Terimde yok yazın bunu bi kenara..

Aynen bende senin gibi düşünüyorum, fatih hoca bırakabilir.Kupa töreninde hocanın çok tuhaf tavırları vardı.

Alper filan o kadar önemli degide Chedjou asla kaptırmamız lazım onun gibi adamlar az piyasada kesinlikle almamız gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt