Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Canım çok sıkıldı madem forumda şeref aydın gibi derin bir adamımız yok hep birlikte alper transferi hakkında beyin fırtınası başlatıp neticesinin nasıl olacağını bulmaya çalışalım :D Herkes bütün bildiklerini döksün olay başlangıcından itibaren ! :D

Millet beyin frtnasını Fatih Hoca - Ünal Aysal istifası üzerine yapıyor...Biri birşey diyor diğerleri onu tartışıyor. Sonuç: Kulüpte herkes istifa ediyor. :)

Başkan çok akıllı adam ama TERİM'i bu taraftar harcatmaz. Kombine almayalım bakalım ne yapacak Başkan. Terim yoksa Bizde yokuz yedirmeyiz İmparatoru.

terim olmazsa başkası olur fatih terim hoca değilken maçları izlemeyip destek olmuyor muydun takıma kişiler gelip geçer asıl önemli olan G.Saray'dır.

Yönetim listesi olayina sonra gireriz. Bu günü bi gecirelim, bazi seyler belli olsun da, o konuyu da tartisiriz.

Baskan Terim´i kaybedecek kadar cildirmis olamaz zaten. Terim´in gitmesi Aysal´in gitmesi demek. Cok net.

O dandik yönetim listesini ayrica konusacagiz. Yarin

aynen daha var 1 ay, ne sular akacak köprünün altından. başka konular varken. transfer nöbetini seçim nöbetine çevirmeyelim lütfenn..

zaten mevcut konular var. 10 dk .da alakasız konular üzerinde tartışıp geriyoruz birbirimizi..

Beyler sanal gündem mi yaratıyonuz ne Fatih hocası ne gitmesi yahu..

BURADA ŞU AN 330 KİŞİYİZ VE YÖNETİM KONUSU GERÇEKTEN ÇOK CİDDİ GERÇEKTEN ALİ DÜRÜST,ABDURRAHİM ALBAYRAK I İSTEMEYEN VAR MI ? BU KONU BENCE TRANSFERDEN DAHA ÖNEMLİ YORULMA FALAN OLMAZ GALATASARAY İÇİN ÇİMLERİ BİLE SULARIM DİYO ABDURRAHİM ALBAYRAK BU ADAMLARA SAHİP ÇIKIP NE YAPIPI EDİP YENİ YÖNETİMDE DE OLMALARINI SAĞLAMAK TARAFTAR OLARAK ASLİ VAZİFEMİZ OLMALI :ayatollah::ayatollah:

Ynt: Transfer Nöbeti

BK4CMUWCYAEn-gy.jpg:large

En nefret etdiğim olay. Burda ermənistan bayrağına bile yapıldığına çok anlamsız bularım.

Amma Sadri ve Aziz gibulüri olduğu müddətdə bu daha ne ki

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

terim olmazsa başkası olur fatih terim hoca değilken maçları izlemeyip destek olmuyor muydun takıma kişiler gelip geçer asıl önemli olan G.Saray'dır.

Yok öyle yagma. Baskasi maskasi olmayacak. Adnan Polat´in yaptigi aptalligi tekrarlamanin, takimin icine etmenin anlami yok.

Önemli olan Galatasaray ise, Baskan yanlis yapmayacak. Yaparsa da gider. Bu kadar basit.

Galatasaray camiasi kimseye benzemez. Para pul güc umrumuzda degil bizim. Takimin icine etmesin.

BURADA ŞU AN 330 KİŞİYİZ VE YÖNETİM KONUSU GERÇEKTEN ÇOK CİDDİ GERÇEKTEN ALİ DÜRÜST,ABDURRAHİM ALBAYRAK I İSTEMEYEN VAR MI ? BU KONU BENCE TRANSFERDEN DAHA ÖNEMLİ YORULMA FALAN OLMAZ GALATASARAY İÇİN ÇİMLERİ BİLE SULARIM DİYO ABDURRAHİM ALBAYRAK BU ADAMLARA SAHİP ÇIKIP NE YAPIPI EDİP YENİ YÖNETİMDE DE OLMALARINI SAĞLAMAK TARAFTAR OLARAK ASLİ VAZİFEMİZ OLMALI :ayatollah::ayatollah:

ben istemiyorum

Yok öyle yagma. Baskasi maskasi olmayacak. Adnan Polat´in yaptigi aptalligi tekrarlamanin, takimin icine etmenin anlami yok.

Önemli olan Galatasaray ise, Baskan yanlis yapmayacak. Yaparsa da gider. Bu kadar basit.

Galatasaray camiasi kimseye benzemez. Para pul güc umrumuzda degil bizim. Takimin icine etmesin.

ne yapacağız ölene kadar fatih terim'le mi çalışacağız benim adamım yönetimde yok diye gidiyorsa gidebilir kendisi. yönetime kimin girip giremeyeceğine fatih terim karar veremez.

Albayrakı bende istemiyorum

o zaman mevcut konuya git renkdaş...

sahipsizmi bırakıyoruz - destekmi çıkmıyoruz- gözümüz kapalı transfermi bekliyoruz sanıyorsun bizi. biraz daha netliğe kavuşsun destekmi çıakrız-gülermiyiz-kızarmıyız bakarız..

bilmeden ne konuşscam şahsen. fikir yürütüyoruzda bi yere kadar. konuyu hoca istifa edecek düzeye getirip hem hocaya-hem başkana sallamya gerek yok...

Re: Transfer Nöbeti

Bu Başkan Fatih hoca mevzusu nerden cıktı kımsenın gıttıgı kaldıgı yok.Başkanında dediği gibi gelenekçi olan yöneticeler var diye muhtemelen onlar gidecek.

Ya arkadas isler iyi giderken icine edilen tek camia bizizdir heralde,yok böyle birsey ya,ne güzel 2 sene üst üste sampiyon olmusun,mali olarak iyi durumdasın,niye kendi kendimize sorun yaratıyoruz ya,yeter be...

sen bizim baskanı azizemi sandın renktaş :D

Ünal Aysal hayat tecrübesi bizlere göre çok daha fazla olan bi adam bişey düşünüyosa vardır bi bildigi yönetimdeki çatlaklıkları biz bilemeyiz bunun kaynaklarını egerki bi sistem tam anlamıyla çalışmıyosa sorunlar dogurur yada doguracak demektir bunu önceden görebilmek lazım seçim kararı aldıysa mutlaka bi nedeni vardır

F.T konusundada ısrarla söyledi Ünal Aysal ben başkan oldugum sürece F.T takımın basında olacka dedi

beraber geldik beraber gideriz dedi adam daha ne desin sagdan soldan bilgilere inanma adam kendi agzıyla söyledi

ali dürüst kalsın ama abdürrahim albayrak'ı görmek istemem açıkçası gerçi abdürrahim albayrak'ı yönetime almayıp oğuz altay'ın alınmasıda ayrı bir komedi(söylenenlere göre tabi)

o zaman mevcut konuya git renkdaş...

sahipsizmi bırakıyoruz - destekmi çıkmıyoruz- gözümüz kapalı transfermi bekliyoruz sanıyorsun bizi. biraz daha netliğe kavuşsun destekmi çıakrız-gülermiyiz-kızarmıyız bakarız..

bilmeden ne konuşscam şahsen. fikir yürütüyoruzda bi yere kadar. konuyu hoca istifa edecek düzeye getirip hem hocaya-hem başkana sallamya gerek yok...

İyi herkes böyle düşünüyosa sorun yok :ayatollah:

Bu Terim konusunu hangi deli havuza attı da kırk akıllı çıkaramadı? :) O arkadaş herhalde milleti tartıştırıp zevk almaya bakıyor,hayali konuları buraya getirip de sonra protesto yürüyüşü yapacak kadar gaza getirip celallenmeyin.

Biraz düşünce,biraz beyin çalışması sadece gereken bu ,özellikle bu sıcaklarda.

Başkan inşallah yönetimde Terim'e karşı oluşumu temizler. Diyeceklerim bu kadar İyi Nöbetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt