Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

En nefret etdiğim olay. Burda ermənistan bayrağına bile yapıldığına çok anlamsız bularım.

Amma Sadri ve Aziz gibulüri olduğu müddətdə bu daha ne ki

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

aman forma yakmakla kalsinda . birbirini yakmadakn daha iyidir en azindan. yakmasalar tabiki daha iyidir ama bir cekilde ne bileyim hakda buluyorum Trabzon halkinin bu tür eylemlerine.

Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler saçmalamayın başkan kimi istiyorsa yönetime alır. Siz hiç halkın istediği kişileri bakan yapan başbakan gördünüzmü. Adam kim ile rahat çalışacaksa yönetimine onu alır ve uyumlu çalışır. İçeride ne olduğunu biz bilemeyiz. Kaldı ki ahmet olmuş mehmet olmuş benim galatasarayım başarılıysa benim için farketmez. İsimlere bu kadar takılmayın sadece GALATASARAY gerisi teferruattır.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

aman forma yakmakla kalsinda . birbirini yakmadakn daha iyidir en azindan. yakmasalar tabiki daha iyidir ama bir cekilde ne bileyim hakda buluyorum Trabzon halkinin bu tür eylemlerine.

bu eziklerin bu tavırları bu yönetici zihniyeti oldukca daha çok burak yıldırımlar ölür

burası karışacak...

destekçiyide-köstekçiyide göstermeyin şimdi..

konu alakasız yerlerden teorilerden insanları germeye-kavgaya gidecek...

ne yapacağız ölene kadar fatih terim'le mi çalışacağız benim adamım yönetimde yok diye gidiyorsa gidebilir kendisi. yönetime kimin girip giremeyeceğine fatih terim karar veremez.

Evet emekli olana kadar Fatih Terim´le calisacagiz. Dogrusu budur. Baskan cok hafife aliyor galiba bazi seyleri.

Fatih Terim´in agirligi ve tecrübesi olmasaydi, Türkiye piyasasini ezbere bilmeseydi, biraz zor sampiyon olurduk biz 2 senedir.

Terim´in önemini daha kavrayamamissiniz. Öyle bir anda masaya yumrugunu vurur ki, dengeleri degistirir, seni de sampiyon yapar Terim.

Ali Dürüstm Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin kenara atilmasi kabul edilemez. Coluk cocuk mu koruyacak bizi?

Kusura bakmasinlar da, Oguz Altay kimmis yahu? Saffet Ulusoy kim? Hangi konuda profesyoneller? Mantik nerde?

Bugün Eskişehirspor basın sözcüsü NTVSPOR a taraflar arasında hiçbir problem yok Alper Fenerbahçe'ye imza atacak dedi mi? ntvsporun sitesinde öyle diyor da

Bu alper işinde bir iş var ama dur bakalım.Dün akşamdan bu zamana 24 saat geçti, daha ortada net bir şey yok.Albayrak çocuğu kaçırmış olmasın :)

Evet emekli olana kadar Fatih Terim´le calisacagiz. Dogrusu budur. Baskan cok hafife aliyor galiba bazi seyleri.

Fatih Terim´in agirligi ve tecrübesi olmasaydi, Türkiye piyasasini ezbere bilmeseydi, biraz zor sampiyon olurduk biz 2 senedir.

Terim´in önemini daha kavrayamamissiniz. Öyle bir anda masaya yumrugunu vurur ki, dengeleri degistirir, seni de sampiyon yapar Terim.

Ali Dürüstm Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin kenara atilmasi kabul edilemez. Coluk cocuk mu koruyacak bizi?

Kusura bakmasinlar da, Oguz Altay kimmis yahu? Saffet Ulusoy kim? Hangi konuda profesyoneller? Mantik nerde?

oguz altay saffet ulusoy oldugunu nerden biliyosun? medyadanmı ha öyleyse medya bizlere kimler kimler geliyor

zamana bırak rahatla :D ilkkez bu kadar aklı basında bi baskanımız var güven sen adama

E demek ki Alper de kabul eder teklifi. Yoksa masaya bile oturmaz.

zaten bende yazdım abdürrahim albayrak'ı yönetimden çıkarıp oğuz altay'ı almak tam komedi.fatih terim konusuna gelince yaşından dolayı ileri yıllarda daimi sportif direktör olarak kalabilir r.madrid'deki di stefano gibi(gerçi di stefano onursal başkan ama neyse

Başkan diyo ki fatih terim ben oldugum surece benle hep çalısmak ıster.Fatıh hoca ıstemedıgı surece onu bırakmam.millet de hala hoca gıderse sole olur bole olur.Ya neyın kafasını yasıyonuz

Abi Galatasaray yönetiminin yapacağı tek şey var Melo'nun bonservisini alırsın asıl transfer o olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt