Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mesela?

Drogba, Sneijderi getirdik, Elanoyu, Harry Kewelli 2 kat gecer

O zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları aynı değil.Mustafa Sarp Barış Özbekli kadroya Keita Kewell Elano vs. nicelerini transfer becerisiyle getiren adamdır Haldun Üstünel.Şu anki maddi şartlarda kimleri getirebileceğini kestiremiyorum

yanlis Alper feneri secmeyip, bizi secerse, gercekden karakterli bi hareket olur+ayrica fener FENA KAPAK olur.

Yanliz belirtmek istiyorum ki...bütün bu medya, olaylar, konusmalar...cok büyüdü bu Is.

sanki Alper degil, Messi geliyor :o

Kim ki bu mevkı denınce akla gelen tek isim.Nanı fılan demeyın acıkcası ben sag sol kanat ıcın aklıma ılk nanı gelmez.Sol desen sımdılık sadece bale derım.Olm ne ayak bu adam

o adamın yazdığı şeyde nani yi kast ediyorsa hiç öyle abartılacak bişey değil. nani almak büyük işdir amma snejder-drogba kıyaslanamaz bile..

roben gidiyor belki?? roben neden olmasınn.

O zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları aynı değil.Mustafa Sarp Barış Özbekli kadroya Keita Kewell Elano vs. nicelerini transfer becerisiyle getiren adamdır Haldun Üstünel.Şu anki maddi şartlarda kimleri getirebileceğini kestiremiyorum

Heh yaşa renktaş ben onu diyordum geçen.. +1905

007 Haldun :cool:

2q2mjb5.jpg

69586096.jpg

yanlis Alper feneri secmeyip, bizi secerse, gercekden karakterli bi hareket olur+ayrica fener FENA KAPAK olur.

buda zaten açıkcası herkes bunn için bekliyor. futbolcuya şu durumda bişey diyen yok. es es ve fenerbahçeye kapak olurmu diye bekleniyor merak ediliyor...

nannanannnnannananannaniiiii haldun baba naniyi de al,yaya toure yi de:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt