Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu tek ihtimali olan ne ayak ? Biri açıklarsa sevinirim. Kim ki bu bukadar güveniyosunuz

ya bu adam tam bir halk kahramanı :) sanırım elano dos santos fılan hep onceden bılmıstı bu adam.Herkesten once serefın drogba olayı gıbı.BAzı kesımler haldun ustunelın en yakın arkadası bazı kesımler de haldun ustunelın ta kendısı dıyorlar

Haldun Üstünel'e saygım var ama yine bir şehir efsanesi aldı başını gidiyor. Bu adam kimi getirse süper ama Eboue, Muslera, Sneijdr gibi isimleri getirenler basit iş yapmış oluyor.

haldun gidip ben bu adamı alayım demiyor sonuçta. kimi al deniyorsa gidip alıyor. haldunun övülme sebebi transferi çok hızlı,gizli ve iyi paraya yapması

Saat 1:30'da gizli ismi acikliyacam

Transfer dediğin gizli yapılır. Alper Potuk transferindeki gibi apaçık yapılmaz.

İpucu falan verse, resim paylaşsa eskisi gibi bizimde tahminlerimiz daha net olsa.

nani olayı biraz bana kandırmaca geliyor..

roben filan olabilir belki. mevkisinde en iyi olabilecek adam sayısı azdır..

orta sahada olabilir-defansta-sol bekte.. burda belirtilmemiş. nani yormaya gerek yok...

Cvp veriyorum Yaya

EDİT: Tabi ihtimal vermiyorum o ayrı

yalnız bu adam elano olayında da abartmıs tum avrupa konusucak fılan.Eger elano ıle tum avrupa konusacaksa alayına bedel dedıgı nanıdır

Yaya daha yeni uzatti, bilip bilmeden konusmayin surda. Ayrica 10 milyon a yakin para aliyordur.

tek ihtimali olan hortladığına göre haldun üstünel döndü demek.

öyle bir durum olacağını zannetmiyorum.. ayrıca.

tamam o adam yazmışta...

şeref reis en azından bir ip ucu verirdi. çünkü haldun üstünel zamanı daha net bilgi sahibi olabiliyordu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt