Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hahaha, ligtvdeki Es-es başkanının haberinin başlığına bak "Alper, G.Saray'a neden gitmedi?"

hahahahaahah komikler ya.

barcastuff ‏@barcastuff 1m

Official: Barcelona announce the contract renewal of Brazilian full back Adriano (28) until 2017, his new buyout clause is 90M #fcblie

Barca Adriano ile sözleşme uzatti. 2017 e kadar. Bir de 90 M € bir satın alınabilir maddesi var ....

Hamit'in transferine herzaman karsi cikmisimdir, Hamit'in maksimum oynayacagi budur. CL'yi bir kenara atarsak ligde Mehmet Topuz'dan farki yoktu, aldiklari ücretler bile ayni sayilir.

Arda ve Gökhan transferleri olsa ucariz ama hayal bunlar.

Tamam hamit istenen düzeyde değil ama bu kadar da abartmayın artık. Hamit tek ayakla oynasa Topuz'u top diye oynar. Topuz bu sene ligde oynamadı bile doğru düzgün nasıl Hamit ile aynı olur. Toplam kaliteye hiç bakmıyorum bile.

Hadi Alper'i kaldırabiliriz ama Chedjou'yu da kaptırırsak durum vahim.

barcastuff ‏@barcastuff 1m

Official: Barcelona announce the contract renewal of Brazilian full back Adriano (28) until 2017, his new buyout clause is 90M #fcblie

Barca Adriano ile sözleşme uzatti. 2017 e kadar. Bir de 90 M € bir satın alınabilir maddesi var ....

200 yapsaydilar bari

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Eskişehir Başkanı az değil Galatasaray bana ve kulübüme kırgın olamaz diyor görürsün bundan sonra nasıl olacak bi tane çöp almaya kalk Galatasaray dan kaç milyon euro isterler.

Galiba bunlarda kongre var dimi? Umarim tez zamadan gider sikeci halil ünal.

Ama Fener'den komisyon aldigi kesin.

Alper'e kafa yormaya gerek yok. Ona vereceğin paraya biraz daha ekle Nuri ve ya Gökhan'ı al.

trbzonlular laf atıp tahrik eden 7enevlilere tekme tokat girmiş beyler olay ciddi haberiniz ola Ankara karışmış :D

hakkaten bende merak ediyorum.

1. muslera

2. eboue

3. melo

4. sneijder

5. drogba

6. sol bek

7. stoper

8. kanat

nasıl olacak bu iş? biri aydınlatıversin.

Eldekileri gönderip yerine yerli almak olmaz bence. Melo'yu tutup Serdar Tasci, Arda Turan ve Gökhan Inler üclüsünden en az ikisi sart oglu sart.

Muslera

Eboue Serdar Semih Kolarov

Gökhan Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Gökhan ve Serdar yerine yabanci koyarsak yine 8 oluyor. Maalesef bizim 11 seviyemizde fazla yerli yok.

​

Hakan 1 sene önce Hamburg'a imza atti ve gecen sezon Karlsruher SC'de oynadi. Bu yaz Hamburg'a geciyor.

Serdar Gürler cöp.

Kerim Frei'i almaliyiz.

bejeke devre arası hamburgdan istedi 7 cekdiler, 5 milyon euroya hamburg bırakır ,türkiyedeki oyuncu denilenleri cebinden cıkarır, kesin alınmalı..

frei şart oğlu şart , serdar gürler aydın yılmazdan kesin iyi , eğer okay yokuşlu olursa o zaman tam olur..

fenerin yerlileri bizden iyi diyenler bi zahmet futbolu falan takip etmesin bi zahmet..bazen mesajları okurken yanlışlıkla fener forumuna mı girdim diyorum yaw.

volkan gökhan dışında hangi yerlisi iyi angutların ??? bekir mi egemen mi dümdüz bi oyuncu olan topal mı ? hasan ali mi, çirkef canerle bitmiş beleşoğlu mu ?

Aynen katılıyorum.Bizim taraftar Alper transferiyle şoka girdi.Yerlileri bizden iyiymiş peh.Bir tane oyuncu al deseler belki Gökhan'ı alırım.O da Eboue'nin yedeği olsun diye.

[video=youtube_share;GR9MM-BH5nQ]https://youtu.be/GR9MM-BH5nQ[/video]

bu sene sneijder'i satıp kanat alırlarsa kızmam

kanatlı sistemde selçuk tek ön libero kalıyor sneijderle kevgire döneriz.

not: 3 lü ortasaha yaparsak ve sneijder burak drogba ikilisinin arkasında olursa büyük bir zevkle izlerim fakat hoca kanat futbolu oynatmak istiyorsa da saygı duyarım.

Soruyu sormadım kabul et

Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Galiba bunlarda kongre var dimi? Umarim tez zamadan gider sikeci halil ünal.

Ama Fener'den komisyon aldigi kesin.

Bu transferden Halil in komisyon aldığı bencede doğru ama Halil yönetiminin gitmesini bizzat istemiyorum ki Galatasaray dan oyuncu dilenmeye gelecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt