Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sayı olarak kaliteli yerlileri bizden fazla demeye çalışıyorum. Burak ve Selçuk tabiki tartışmasız alayına bin basarlar.

Adamlar Salih ve Alper'le 10 sene sıkıntı çekmez, ikisi de genç. Bizimkiler yaşlı bir de.

Kerim Frei,Okay Yokuşlu,Serdar Gürler,Tolgay Arslan,Emrah Başsan,Jem Karacan,Soner Aydoğdu,Taylan Antalyalı,Muhammet Demir,Muhammet İldiz,Şener Özbayraklı,Artun Arçtekin,Eray Ataseven,Alpaslan Öztürk....

Hepsi için imkanlar zorlanmalı...En az 5-6 sını toplamak lazım.

kağıtta öyle. aykut kocaman ve burnu havada camiları olduktan sonra bi cacık olmaz.

adamlar 5 senedir hep en iyi yerlileri topluyorsa ne oluyor. varmı banko adamları.

volkan-egemen-serdar kesimal-bekir-g.gönül-h.ali kaldırım-caner-m.topal-m.topuz-emre-salih-alper-selçuk eee hangisi

meirelless-baroni-kuyt-sow-webo-stoch-yobo-krasic 4 tane göndersinler bakayım kim alır.. onlarında eli mecburr...

fener'in yabancilari kesinlikle bizden daha kötü, ANCAK;

fener yabancilarini daha kolay degerlendirme sansina sahip;

stoch-krasic sene boyunca oynamayan isimler. bunlar kesin gidiyor.

cristian'a roma ciddi talip 4-5 milyona satacaklar

yobo da bu sezon bekir irtegün'den vasat performans gösterdi o da kesin gidiyor.

burada tek sorunlu isim meireles gibi gözüküyor, tatmin edici bir teklifte gönderilecek ama o teklif gelir mi gelmez mi antu da onu bekliyor.

bizde ise dany-riera her nekadar kolay kesebilsek de bu sene iyi kötü oynamis isimler, melo'yu tutmak istiyoruz, amrabat'i silemiyoruz kolay kolay

Sayı olarak kaliteli yerlileri bizden fazla demeye çalışıyorum. Burak ve Selçuk tabiki tartışmasız alayına bin basarlar.

Adamlar Salih ve Alper'le 10 sene sıkıntı çekmez, ikisi de genç. Bizimkiler yaşlı bir de.

Ben sana bu konuda şöyle katılıyorum: Direk ilk 11 oyuncusu olacak şekilde düşünürsek onların elinde Volkan,GG,Emre,Topal,Alper,Salih var. Egemen ve Hasan ali'yi yazmasım ama onlar da tartışır tabi. Bizim Selçuk-Semih-Burak-Hamit.

Bu açıdan haklısın sen.

kendi yazdığına kendin inanmayacaksın?

fenerde genç olupta oynayan veya onalrı oynatabilecek sistem varmı-olacakmı?? fener kaleci çıakrmakdan başka bi halt yaptığı yokdur senelerdir. son çıkardğıda karaktersiz..

10 sene sıkıntı çekmeyecek hee.. türkiye de ve fenerbahçede olması imkansız birşey bu...

kötü olan bu Tff yi yikma operasyonuda rafa kalkmis oldu bizim tarafimizdan . yabanci konusu cözülmese isimiz baya zor gelecek sezon diye düsünüyorum.

Biz bir kere kalecimizin yabanci olmasindan kaybediyoruz bu sacma sistemde.

(Bu cümlede kimse yanlis birsey aramasin, Muslera gitsin demiyorum)

Türkiye'de şike ile tehdit ile istediğini alan aziz efendi,şimdi gidip arda'yı,inleri,robbeni alıp gelmemizi nasıl engelliycen acaba?

Okay Yokuşlu'yu bir süre takip etmiştim altaydayken ve büyük bir gelişme geçirmişti kaptanlık da yaptı ve kayserispor'da oynuyor şans verilecekse eğer değerlendirilmesi gerekir sanırım 1994 doğumlu Okay bütün büyük takımlar kendisini isterken ilginç bir şekilde Kayserispor'a transfer olmuştu ama kariyeri için önemli bir adımdı bonservis bedeline göre değerlendirilebilecek bir oyuncu bu sezon ligde 24 maça çıkmış ve genel itibariyle iyi performanslar sergilemiştir

Tolgay ve Jem ...

[video=youtube;TMyt3WbReNg]https://www.youtube.com/watch?v=TMyt3WbReNg[/video]

[video=youtube;xuiaDnSwXV0]https://www.youtube.com/watch?v=xuiaDnSwXV0[/video]

[video=youtube;-ZDAcFeQi44]https://www.youtube.com/watch?v=-ZDAcFeQi44[/video]

jem ???

bildiğimiz jem mi ? ciddi olamazsın ?

Valla zamanında Gökhan Gönül'ü alabilecekken almadık, şimdi de aynı şeyi Alper'de yapttık. İnşallah kaybolur gider de dizimizi dövmeyiz 1-2 milyonun hesabını yaptığımız için.

fener'in yabancilari kesinlikle bizden daha kötü, ANCAK;

fener yabancilarini daha kolay degerlendirme sansina sahip;

stoch-krasic sene boyunca oynamayan isimler. bunlar kesin gidiyor.

cristian'a roma ciddi talip 4-5 milyona satacaklar

yobo da bu sezon bekir irtegün'den vasat performans gösterdi o da kesin gidiyor.

burada tek sorunlu isim meireles gibi gözüküyor, tatmin edici bir teklifte gönderilecek ama o teklif gelir mi gelmez mi antu da onu bekliyor.

bizde ise dany-riera her nekadar kolay kesebilsek de bu sene iyi kötü oynamis isimler, melo'yu tutmak istiyoruz, amrabat'i silemiyoruz kolay kolay

nasıl değerlendirecekler...??

amrabatı istesen satarız- rierayıda- danny ide. elmander teklif var. melo tutmak istiyoruz evet.

meirellss kim ister o ücretlere- krasic kim ister - stoch u filan.

onlarında yabancı sınırlmasın mevcut durumu ile devam etmek isterler- serbest kalsın demezler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt