Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o nasıl olur bu nasıl olur?

sol bek -stoper- libero + oalcaksa kanat.. diğerleri sonraki işler.. düşünülmesi gereken bunlar.

eğer diğerlerinide düşünceksek yönetici durmasın orda. genç gurbetçi alacaksın 1-2 tane en az. kim olur bilemem ama taraftar onu düşünmeyecek..

Valla zamanında Gökhan Gönül'ü alabilecekken almadık, şimdi de aynı şeyi Alper'de yapttık. İnşallah kaybolur gider de dizimizi dövmeyiz 1-2 milyonun hesabını yaptığımız için.
bunun 1 milyonla falan ilgisi yok. eğer biz 7 milyona anlaşsak fb 7.25 verip alacaktı. halil-aziz ortak yapımı bir film izledik o kadar

Ugurera ‏@ugurera 3 dk

Serdar Gürler
için 7 milyon Euro isteniyor haberi tamamen uydurma bir haber 3-4 milyon Euro arasında bir rakam isteniyor..

Yuh ulan 3-4 az mı? Okay'a da 3-4 ister bunlar.

Hoca'nın ve Başkan'ın derhal karar alıp yurtiçi transferi kapatması lazım. Serdar kim ulan diyeceksin..Ne yapmış da 3-4 milyon olmuş fiyatı..Çıkar Aydın oynar..

fener olası bi mağlubiyeti kapatmak için şuan açıklamıyor bence

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Elbete gelecekler. Ama bizimkinler kesin unutur o zaman olanlari. Verirler. Bence biraz daha kinci olmak lazim böyle konularda. Eskisehirspora verecegimize Akhisara ver yada bilmem Elazigspora. Ama Halil Ünalin oldugu yere kesinlikle Bonservisi bizde olan adam gitmemeli.

Sonuna kadar katılıyorum Eskişehir e felan vereceğimize Akhisara tarzı takımlara vermek bencede daha doğru.Bizden oyuncu alırken 300 bin euro felan verıyolar biz onlardan almaya kalkınca dünyaları istiyolar bizim Türk oyuncuya ihtiyacımız olduğu kadar onlarında var o yüzden ona göre davranmalıyız.

fenev bu akşam kupayı alamzsa alperi açıklar...gündem değiştirmede hükümetle yarışırlar...

bir aralar altyapılarda kaleciydim 5 milyon euro istiyorum bonservisime veren olurmu acaba..

Icimden bir his Azizin Ardaya talip olacagini söliyor. Yapar mi? Yapar!

arda her yere gider belki ama fenere gitmez. azizin parasi gecersiz arda konusunda. Arda camia ile simge olmus birisi olarak ve Galatasaray asigi olarak oraya gitmez. gitse bile ortalik darma dagan olur herhalde. bizdeki hasta fanatikler cidi cekilde ters isler yaparlar. arda bir adim atamaz türkiye sokaklarinda herhalde bodyguardsiz :D nerde baksan imkansiz. gitsin messiye teklif yolasin alma ihtimali daha yüksekdir bence

Serdar Güler tam bir epic fail olur, overrated ötesi, 2-3 sene sonra Serdar Özkan gibi olur sonu.

Yiğit Gökoğlan gibi çöpe atarız parayı.

yerli kalitesimi?

bir adama milyon eurolarla vermekle kalite olmuyor? kalite performans ve karakterle oluyor.

yedek kalitesiymiş.. zaten bu şartlar altında avrupada kimse başarılı olamaz. yabancı sınırlaması kalkacakdır buna eminim. en ezından mevcut düzen devam eder...

Mehmet Topuz, Kayserideyken şuanki Alperden 2 kat daha iyi ve verimli bir oyuncuydu.. Ve 3 Sezondur 8-9 gol atıp bir o kadar da Asist yapıyordu.. Bize gelirken ki Selçuk İnan durumunda bir futbolcuydu.. Sonuç ne oldu? Şimdi sözleşmesi bitiyor bedavaya gidecek...

Gökhan Ünal, Aynı şekilde büyüklerin hepsi tutuşmuştu almak için kayseri vermiyordu falan afişler falan hazırladılar gol makinesi gibiydi 50'nin üstünde gol atmıştı Kayseri'de bize gelmeden önceki Burak Yılmaz durumundaydı da ne oldu?

Evet Alper yeteneklidir kimse kötülemeye kalkmasın ve potansiyeli vardır ama Fenerbahçe bu potansiyelleri en kötü kullanmış kulüptür yani Alper ve Salih'i aldı diye 10 senesi falan garanti altında değildir..

Re: Cevap: Transfer Nöbeti

Bende öyle diyordum ama youtube daki videosunu izleyince beğendim ayakları çok hızlı ve süratli bence güzel bir alternatif olur.

Muhtemelen aynı videoyu izlemişizdir Serdar ın çok pahalı olacağını düşünmüyorum gelişime açık bir futbolcuya benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt