Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sinan Gokayca ‏@sinangokayca 2 dk

Arda icin atleticoya teklif bu gece yapiliyor hadi bakalim fener bu seferde el atsin :)

Serdar'ı hiç izlediniz mi bilmiyorum ama ben çok beğeniyorum. Çok potansiyelli bi çocuk. Sanırım altyapısı da dışarıda. Açıkçası alınmasını isterim ama 3-4 çok fazla 1-2 ancak olur...

türkiye'den yerli oyuncu alinmamali selcuk-burak gibi extreme durum olmadiktan sonra

Serdar, Okay, Ahmet İlhan ile olmaz bu işler.

Bana göre ligde iki adam vardı alınacak. Biri Alper, diğeri Şener. İkisini de almadığımıza göre kapatalım yurt içi transferi.

Serdar gelince Emre Ç'dan, Amrabat'tan, Aydın'dan iyi oynama ihtimali %kaç ki onca parayı verip alalım?

serdar gürler kimdir necidir ya? arada baya bir yas farki olsa da sivasspor'lu erman kilic'i bedavaya alirim daha iyi. her sene 10 gol 10 asisti öyle böyle geciyor herif.

Aynen.Selçuk ve Burak'la çok iyi üçlü olurlar.Zaten çok iyi arkadaşlar.

başkan açıkladı

atletico teknik direktörü satılmasın dediği 3 oyuncu içerisinde arda da varmıs geri kalanları satabilirsiniz demis

nasıl alıcaz arda gitmek istiyorum derse ve atleticonun bize ödediği parayı ödersek gelir ki gelsin özledim be abi Galatasaray'lı böyle bir yıldız yurt dısında olmamalı yuvasında oynamalı yemisim arda avrupada top kosturuyor gurur duyuyorumunu elin baskanı yerlileri alıp bizi ligde yerli kalitesi bakımından etkisiz bırakmak istiyor Arda onlara tokat gibi cevap olur...

Merhaba renkdaş Furkan'ın bu sezon oynayamamasının sebebi gerek lig gerek şampiyonlar liginde çok önemli mücadelelere çıktık hak veriyorum ancak sen bu Galatasaray takımı kadrosunda yer bulabileceğine inanıyor musun ben inanmıyorum biz sercan yıldırım'ı alırken ben çok ümitliydim o bile tutunamadı.hücum ağırlıklı bir takım olduğumuz için en önemli mevkimiz orta sahanın ortası.sadece demek istediğim transfer yapılırken biraz dikkatli olunması ve mümkün olduğunca takıma direk katkı yapabilecek oyuncularla anlaşılması.başkanımız takımın yaşını küçültmeliyiz diye bir açıklama yaptı buna kimsenin itirazı yok ama kulübümüz parayı sokaktan toplamıyor.

DUYUM| ''Sinan Gokayca ‏@sinangokayca 2 dk

Arda icin atleticoya teklif bu gece yapiliyor hadi bakalim fener bu seferde el atsin :)''

Türkiyeden topçu alınmaz...gidin gurbetçilere yönelim...hem ucuzlar hemde belli bi altyapıları var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt