Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

herşey bir kenara da yine taklaya yine oyuna geldik...

sırf aziz ezmesi eziklerin ağzını kapatmak için yaptı...

vallahi iyi ki Galatasaraylıyım...

Re: Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Alper gittginden beri Serdar, Jem, Okay, Taylan, Atilla gibi garip garip adamlar nasıl olur diyorsunuz? Bunların hepsini alalım Anadolu kulübü gibi oluruz. Gurbetçi diye her gurbetçiye atlamamak gerek. Hatırlıyorum millet burda Veli Kavlak, Yasin Pehlivan diye yırtınıyordu. Tam 0 adamlarmış. Bu saydıgınız adamlarda onlardan farkı olmaz. O Serdar'la Atilla Yigit Gökoglan'dan farklı olmaz. Digerleride gurbetçi diye atlamak anlamsız.

Şu anda Galatasaray'da oynayabilecek yerliler

Arda, Mesut, İlkay, Gökhan Gönül, Alper, Nuri, Oguzhan (belki), Gökhan İnler gerisi boş adamlar. Boldladıklarımda imkansız olanlar.

Şu anda oynuyacak futbolculardan ziyade gelecekte oynuyacak futbolcuları bulmak daha iyi olur kadromuz zaten ligin çok üstünde.

O 6 Milyon´u komple altyapiya yatiralim ve bir kac sene sabredelim. Komple modernize edelim altyapiyi.

Footbonaut gibi modern sistemleri getirtip genclerimizi en modern sekilde egitelim. Hem fizik hem teknik acidan.

[video=youtube;oU9EzFBBCiA]https://www.youtube.com/watch?v=oU9EzFBBCiA[/video]

Melo'nun alınmasını istiyorum ama ne yapalım kontenjan için vazgeçilecek galiba.

Inler'den başkada Melo'nun yerine alınır diyebileceğimiz yerli birisi yok.

Beyler Alper gittginden beri Serdar, Jem, Okay, Taylan, Atilla gibi garip garip adamlar nasıl olur diyorsunuz? Bunların hepsini alalım Anadolu kulübü gibi oluruz. Gurbetçi diye her gurbetçiye atlamamak gerek. Hatırlıyorum millet burda Veli Kavlak, Yasin Pehlivan diye yırtınıyordu. Tam 0 adamlarmış. Bu saydıgınız adamlarda onlardan farkı olmaz. O Serdar'la Atilla Yigit Gökoglan'dan farklı olmaz. Digerleride gurbetçi diye atlamak anlamsız.

Arda, Mesut, İlkay, Gökhan Gönül, Alper, Nuri, Oguzhan (belki), Gökhan İnler gerisi boş adamlar. Boldladıklarımda imkansız olanlar.

Frei bi izle derim

Final maci var beyler.

20:45#de...biraz Sampiyonlar Ligi havasina girsinler iki ezik takim :D

Aynen katılıyorum renkdaş sana.

Bu arada genelde mobilden bağlandığım için siteden girince afallayıp kalmışım.Bu beğenme tuşu kayıp mı olmuş ne bulamdım mereti :D

Renkdaşlarım,bu Alper potuk'u biz kap'a bildirmek zorundaysak şikeci camia da bildirmek zorunda değilmi?

Onlar daha bildirmediler galiba yanlış mı biliyorum.

Kupada hüsran olursa hemen aciklanir, kazanirlarsa 2 gün kupayla idare edip 3.gün aciklarlar.

O 6 Milyon´u komple altyapiya yatiralim ve bir kac sene sabredelim. Komple modernize edelim altyapiyi.

Footbonaut gibi modern sistemleri getirtip genclerimizi en modern sekilde egitelim. Hem fizik hem teknik acidan.

[video=youtube;oU9EzFBBCiA]https://www.youtube.com/watch?v=oU9EzFBBCiA[/video]

bunu fenev yaptıracak dedikodusu vardı...

Bizim Okan Derici´ye ne oldu ya? 2 senedir bi gelisemedi mi cocuk?

o elemanda ışık vardı hatta ışığın ötesinde ciddi ciddi bir çok maçımızda oynardı

fatih hoca sevmedi onu pek hani bir şeye kafayı takınca siler atar ya öyle oldu okana da. yoksa hazırlık kampında a takım ile idman yapıp ilk 11'de maça çıkan ender oyunculardandı. sene sonu sözlesmesi bitiyor yollanacak açık ve net diyorum geleceğin emre belezoğlu. simdi lafımı baska yerlere çekmeyin oyun stili olarak yoksa çirkeflik olarak onun gibi olacağını düsünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt