Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

azizin tek derdi kendi ikinciliğin verdiği kuyruk acısını unutturmak kendi taraftarında ve bizim şampiyonluk sevincimizi gölgelemek, buna alet oluyoruz malesef görünen. seneye ön elemede elenir bunlar nasılsa, onların elinden alacağımız 10 küsür milyon euro ile kimleri alırız :lol:

Bu şikeciler chedjou falan yazıyorlar forumlarında.Dünyada futbolcu kalmadı Galatasaray kime talip olursa onu almaya çalışalım diyorlar herade ezikler.

Bu resmen Ezikliklerinin kanıtıdır başka birşey değil.

azizin tek derdi kendi ikinciliğin verdiği kuyruk acısını unutturmak kendi taraftarında ve bizim şampiyonluk sevincimizi gölgelemek, buna alet oluyoruz malesef görünen. seneye ön elemede elenir bunlar nasılsa, onların elinden alacağımız 10 küsür milyon euro ile kimleri alırız :lol:

2 senedir eze eze sampiyon oluyoruz. Taraftari tepkili, son cirpinislari Aziz Yildirim´in.

O yüzden cok hirsli bu sene. Para ikinci planda. Basip almayi düsünüyor acikcasi. Belli oldu bu.

Kimi alacaklari umrumda degil de, bizim almak istediklerimize salca oluyorlar.

Bu yüzden gizli yürütülmeli hersey. Gerci gizli kalan isim de kalmadi artik. Herkes biliyor kimi istedigimizi

transfer listemizi mahalledeki kasap dahi biliyor :D talip olduklarımıza sarkmaları dogal eziklerin zaten böyle mutlu oluyorlar :D

ama bence 1 hafta içerisinde Chedjou, Nani, Carlinhos 3'üde gelecek

Bu sene alacağımız oyuncuları fazla dillendirmeyecektik, kimler alınacaksa görevli yöneticiler gidip girişimlerde bulunacaktı.

En kısa sürede bütün transferlerimizi bitirip sadece kendi önümüze bakacaktık ve başkalarının kimi aldığınıda çok umursamamış olucaktık.

Bunlar her yerde önümüzü kesmek için uğraşacaktık, ben bildim bileli biz hangi oyuncuyla ilgilensek kesin bunlarda teklif yapıyor, yapıları böyle...

Alper önemli bir futbolcu olacak. Bu gelişiminden belli. Anladığım kadarıyla çocuk Galatasaray'lı üstelik. Yazık olur alamazsak.

Bakalım ne olacak ben de merak ediyorum. Eğer biraz bizim futbolcumuz olacak adamsa diretir ve bizi seçer. O paraya da kulubünü ikna eder.

Galatasaray dışında fazla futbolu takip etmem.Ama Manchester maçındaki Valencia'nın perfonmansını unutamıyorum.Çok mu zor olur bize transferi ?:)

o maçtan sonra manu taraftarı tarafından yerden yere vuruldu, bizim kanadı bitirdi ama ya sonra, bal yapmayan arı.

Alpere çok üzülmem ben her daim türkiyeden yetenekli orta saha oyuncuları çıkmıştır

Önemli olan kanatlara adam bulabilmek türk pasaportlu

Yabancı sayısı düşüyor demekki yoksa ezikler bu kadar yirtinmazlardi, Alper bir halt yapamaz orada da bu yabancı sayısı bizi cok kötü etkileyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt