Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6-0-4 dimi? Tüp kafa işte mantığa bak 10 yabancı hakkı ilk 18 de 6 tane , beyni olan kim böyle bir kontenjan ayarlaması yapar ki? Acilen tüp değiştirmek lazım yoksa bu herif icine edecek şl hayallerimizin.

alper anlaşmış şikecilerle an itibari ile oda artık bir şikeci..

melonun bonservisi alınır ,solbek ve stoperde alındıkdan sonra, kerim frei,hakan calhanoğlu,okay yokuşlu,taylan antalyalıda alınır ... alper falan hikaye boşverin şu ezik şikeciyi.

Arda ve Nani'yi aldıgımız an zaten herşey biter direk şampiyonuz renktaş :D şuan dahi şampiyonluk %65 bizim

Kadromuz iyi fakat, buna güvenerek oyuncu almamazlık yapmamlıyız. Sonuç olarak rakiplerimiz daha da güçlebenecek ve bizimde eksik olduğumuz yerler belli;

Stoper + Kanatlar(Amrabat'tan biraz umudum var ) ama 2 tane kanat oyuncusu almamız şart ve bunlarda kesinlikle Arda ve Nani olmalı...

SON DAKİKA: F.Bahçe ile Alper Potuk arasında anlaşma sağlandı.

çok isterdim gelmesini ama karakteri belliymiş bizim açımızdan iyi oldu böyle karaktersiz adamın gelmemesi hayırlısı oldu.

Transfer olduğu kulübün stadında yediği küfürler Alper'in anasına avradına hayırlı olsun..

yahu bırakın şu şikeci takımın oyuncusunu,geçin şikeci oldu işte .önümüze bakalım..

NTV SPOR ‏@ntvspor 1m

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Alper Potuk ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yazmayım yazmayım dedim ama insanı sinir ediyorlar. Arkadaş dün başkan açıklama yaptıktan sonra niye vazgeçildi diye kapa bildirim yapmıyoruz.:mad:

bu aziz denen babası anonim kişiyi toprak kabul etmez o kadar diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt