Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alperin transferi olmamasini oktaya bagliyorum ulan herif ne zaman bitti dediyse o transfer yatiyor bizim hakkimizda konusmasin artik su herif...

Ynt: Transfer Nöbeti

Konuşurken iki kelimeyi bi araya getiremeyen insandan hiç birşey olmaz. Kendi fikirlerini beyan edemezler ve uygulayamazlar, daima başkaları tarafından yönlendirilir ve yönetilenler.

Sonuç olarak bu karara hiç şaşmadım.

Bize gelmediğde çok iyi olfu. Kaybettiğimiz hiçbir şey yok ;)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bunlar 10 önliberoyla oynayacak galiba, her sene kademeli olarak 2-3 oyuncu gönderip yerine 2-3 önlibero alacaklar. seneyede sow-yobo gider 2 önlibero daha gelir. 3-5 seneye 10 tane önliberoyla çıkarlar maçlara. kaleci işi nolur bilmiyom. belki mehmet topal geçer

Gökhan Inler - Arda Turan - Kerim Frei sart oglu sart oldu...

ALPER gerçekten karakterli(!) çocuk çıktı..2 hafta önce Fenerbahçe'liler anneme küfretti ve bu beni çok üzdü dediği takıma gittti.

Chedjou Yada mı salça oldular? Ulan bırakalım onu da alsınlar zaten stoperi yerli yapmalıyız potuk tan sonra= taşçı , toprak .

abartmayın , sanki ortada başka stoper yok ,o adam biraz abartı, 28 yaşına gelmiş,alınsada olur alınmasada olur .. febe 10 milyon euro falan verirse alsın.

renktaş Chedjou gerçekten kaliteli oyuncu tam bizlik oyuncu defanstan çok iyi oyun kuruyor

Chedjou kimdir aga sanki stoper kalmadı dünyada

benim anlamadigim neden hala borsaya aciklama yapmiyorlar neyi bekliyorlar acaba

ic piyasada kirli islerle bir sekilde transfer yapabilirler.

lakin dis piyasada fenev yabancilarin tercih edecegi en son durak olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt