Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stadi vermek gibi delilik yapmaz ins. Zaten zemin bir türlü oturamadi. Birde CL var..

Bi konuda yorum yapmak için profesyonel olmana gerek yok kaldır kafanı kumdan dostum.. bize gelmeyen kaybetmiş yok yönetim iyi yapmış çok paraymış vs vs kendinizi kandırmayın acemi yönetim yap protokolünü kaçırma bu iş bu kadar

Parali uyelerdensin anlasildi, birvdestek cik yonetime onlarin zenginler gibi sende.

Yaw bienv. 4 mil orhan 3.5 , 7.5 da cash diyorlar alsana 15 mil.1-2 de mafya bozuntusu halile cep parasi.En Iyi 6 oyuncumizu yaz sonra verdimiz bonservisleri hesapla hepsi 15 tutuyormu.

Süper Kupada yine mi bu ezikleri yenip kupayi alacagiz...:lol:

resmen küfür gibi, sözde anlastik diyor. Adamlar resmen bize tuzak kurmus. Alperin Fenere imza attikdan sonra bu oyuna dahil oldugunu düsüniyorum. Hersey öyle tezgahlanmiski, Galatasaraya gol atabildik diyebilmek icin. Eeee Fenerbahce Taraftari böyle oyunlari nasil olsa cok sever, bi 15 sene daha Aziz de Aziz derler simdi,

[h=1]'Alper'i herkes istiyordu Fenerbahçe aldı'[/h] [h=2]Eskişehirspor ikinci başkanı Molla Şahbaz, Alper Potuk’un Fenerbahçe’ye transferi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alper’e bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileyen Şahbaz, “Nasip Fenerbahçe'ninmiş. Onlarla sözde anlaştık. Resmiyette bundan sonra gelecektir. Galatasaray’da istedi. Başka kulüplerde istedi. Avrupa’dan da istekler vardı ama Fenerbahçe ile anlaştık.” dedi.[/h]

Maraton.com.tr Video

Fernandes'i asla almamalıyız bence el bombası huzuru bozabilecek bir adam ve özel hayatında gazetelerden okuduğumuz kadarıyla net problem bir adam

Alpr gelmis gelmemis Fenere gitmis beni hic amma hic üzmez.

Istedigm yanliz 1 sey var oda Tranferlerin hepsi zamaninda bitirilmesi ve full kadro Yeni seneye baslanmasi.

Lige baslamaya 2 gün kalarken atrimansiz Adam almayalim gene.

Transfer sezonunun son günü transfer yapmak bir Galatasaray geleneğidir. :)

3 e5 e bakmadığımız için milyonlarca dolarlık borçlar oldu bu döneme kadar. kırk yılın başında realist ve finanm yönetimini bilen bi başkan bulduk onu eleştirmeyin bari. başkan sanıyo musunuz ki vazgeçtik demeden önce fatih hoca ile hiç konuşmadı.

Culio dan kaç para bekliyosunuz bana samimi söyleyin 2 mio veren olsa havaya uçarız doğrusu bu değilmi? 3 mio + culio( satamayacağımız topçu aslında) 1 yıl sonrada 3 mio....... Kaç tane yetenek çıkıyo ülkemizde... Arda bile tesadüfen yetişti Gökhan gönül vs... Bu yüzden Alper kaçmamalıydı bence.. Ve yönetimin bu transferde bilinçli bişy yapmadığına eminim ki onlarda tongaya düştü.. Ve üzüldü

Parali uyelerdensin anlasildi, birvdestek cik yonetime onlarin zenginler gibi sende.

Yaw bienv. 4 mil orhan 3.5 , 7.5 da cash diyorlar alsana 15 mil.1-2 de mafya bozuntusu halile cep parasi.En Iyi 6 oyuncumizu yaz sonra verdimiz bonservisleri hesapla hepsi 15 tutuyormu.

yav ne paralı üyesi orhan 4 müş bienvenü 3 müş... kim verir onlara bu parayı kandırma kendini....

Ynt: Transfer Nöbeti

Bi alperi aldilar diye yonetimi asanlar var bravo

Kaçan balık büyük olur. Net Alper olayında görünüyor. Relax beyler. Alper'den bi cacık olmaz. Erkan Zengin daha iyi.

Ynt: Transfer Nöbeti

Fernandes'i asla almamalıyız bence el bombası huzuru bozabilecek bir adam ve özel hayatında gazetelerden okuduğumuz kadarıyla net problem bir adam

Fernandezi almayizda stad icin toplanmislardir. Birde bizim baskan Q7 icin bilgi aliyordur.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla iş işten geçti artık yapacağımız bir şey yokta.Bizim kadar kendi yoluna taş koyan bir kulüp daha yoktur.Ligi şampiyon bitirmişsin hemen ilk işin Melo'yu alacağına ve ya onun yerine başka biri sen iç çekişmelerle uğraşıyorsun.Seçim kararı alıyorsun.Üstelik 3 aydır alacağım dediğin oyuncuyu rakibine kaptırıyorsun.Hadi son olayı geçtim Halil ve fenevin ne kadar şerefsiz olduklarını biliyoruzda.Şu seçim yüzünde transferi askıya alırlarsa yazık olur.Chedjou'yu da hemen bitirmek lazım bunlar onada sulanmaya başlamış.

nc348.jpg

Ben bu adamı istiyorum abi

Not:Resmi bizzat paint te kendim yaptım:asd:

rahat rahat söyleyelim o zaman; paint terk :asd:

kim ne derse desin eger piyasada iyi bir yerli oyuncu varsa ve ülkende yabanci siniri varsa o oyuncuyu alman gerekli, eger rakiplerine kaptiriyorsan böyle oyunculari ozaman yanlis yaptin birsey var.

ya bastiracaksin paray alacaksin yerlisini yada yabanci siniri kalsin diye gücünü göstereceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt