Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

peşin taksit ne farkeder o parayı alacaklar işte, bu transferin arkasında başka pislikler var çok açık net belli. dünyada her kulüp peşin para vermek istemez transferde, bunlar ikinciliklerinin üzerini örtme derdinde.

ersan gülüm beşikta, serdar kesimal şikecilere gittiğinde yanmış bitmiş, adam gibi türk stoper kalmamış diye yönetimi yerden yere vurmuştu renktaşlarımız. şimdi ne yapıyo bu ikisi, milli takımın en iyi stoperi kimde. bi futbolcu ile ligin kaderi mi değişirmiş, ronaldoyu alsalar bile değişmez.

inşallah buda öyle olur.....

kardeşim berk de en fazla takımın 5. -6. forveti olur..bu ligde oyayabilecek kapasitede değil..daha önceki mesajlarda adı geçen enes ünal ise bir santrafor dan çok komple bir forvet ..herşey var. kendini bozmaz yanlış tercihler yapmazsa çok büyük oyuncu olur 2 yıla..

Ben Berk Hakan Şükür olur demedim. Zaten elimizde bu özellikte olan bir adam varken macera aramaya gerek yok

mert volkanın yerını alır bu hareketten sonra :lol:

Alper Efendi,

Ortada bir "baskı" olduğu çok açık, eğer yoksa sen gerçekten büyük bir gerizekalısın.

kardeşim berk de en fazla takımın 5. -6. forveti olur..bu ligde oyayabilecek kapasitede değil..daha önceki mesajlarda adı geçen enes ünal ise bir santrafor dan çok komple bir forvet ..herşey var. kendini bozmaz yanlış tercihler yapmazsa çok büyük oyuncu olur 2 yıla..

Berk de gelmeden önce çok övüldü. Ama daha bu yaşta transfer olunca mutlaka bozuluyor adamlar. En fazla 1 yıl içinde A takıma girecek yaşta değilse genç futbolcu transferine karşıyım ben altyapı için. Kendimiz yetiştirmeye çalışalım daha iyi

Allah rızası için yönetime mail atın şu Arda'yı alsınlar.

Yoksa yerli kalitesi yerlerde sürünecek.

Üye Girişi

Volkan şen, out sapara in soner out alanzinho in

Kerim Frei,Okay Yokuşlu,Serdar Gürler,Tolgay Arslan,Emrah Başsan,Jem Karacan,Soner Aydoğdu,Taylan Antalyalı,Muhammet Demir,Muhammet İldiz,Şener Özbayraklı,Artun Arçtekin,Eray Ataseven,Alpaslan Öztürk,Enes Sağlık,Enes Ünal....

Zaten Mertan,Okan ve Berk de bizde...

Hepsi için imkanlar zorlanmalı...En az 5-6 sını toplamak lazım.

Avcı'yı en çok ben savunurdum ama Mert denen adamı Milli Takım'ı layık görüyorsa kendini sorgulamalı artık sağlıklı düşünemiyor demektir.

Abi Alper e verilen 5-6m euro yu bu aygıra ver bence Bayern kesin bırakır.

Bence bir teklif yapmakta yarar var:b5:

sıfır ihtimal keşke olsa ama hakan çalhanoğluna 5 verirsek verirler daha hucuma dönük ama salihden falan cok iyi oyuncu..kesin almamız lazım aynen kerim gibi.. orta göbek melo-selcuk şart artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt