Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alpere fener formasi gitmez parcaliya yakisir diyodum hamit selcuk gibi ama

Bu mal hasan ali selcuk sahin turundenmis :rolleyes:

alper fbye hiçbirşey katmaz. topuz kadar bir yedek olur şu an için ancak. hiç üzülecek birşey değil. eğer 2-3 sene sabredeerlerse ve sürekli oynayabilirse o zaman belki daha iyi bir yerlere gelebilir ama bu şansı fbde bulabileceğinden şüpheliyim.

Abi bu Alper'in bizde yapacağı işi zaten Engin Baytar yapıyordu gerek yok yani ciddi anlamda Yekta var Ceyhun iyi gözüktü Kayseride transfer yapılır bu kadar sıkıntı yok bize rotasyon oyuncu olacaktı Alper. Asıl hedefimiz Melo olmalı zaten veya onun daha iyisi.

Secime kadar transfer falan olamaz...

Oooo 22 hazırana kadar bekleyemem ben...

nuri, ilkan, inler ?

parayı bastıktan sonra bu adamlarda 11 oynar ama biz o paraları vermeyiz ayrı

Nuri türkiye'ye donmek istemiyor...

İlkay bonservisi 25 milyon € city , real , barça takibinde

İnler'i bilemem bonservisi 10 m € - 15 m € arası filan...

adama 2 hafta önce maçta ana avrat sövdüler gitti imza attı. pes bu kadar geniş mideli. bunun sonu da yerli maradona m.topuz gibi olur. para için gitti.

fenere gitmesi sorun değil. sorun olan bizimkilerin kap açıklaması yapması. bu işe biri artık dur demeli. resmen imzalamayınca kap açıklaması yapılmamalı.

Transfer Nöbeti

O değilde şu Fenerbahçe ne aşağılık camia. Şampiyon olduk hiçbiryerde bu konuşulmuyor.

Ne yapıp edip gündemi değiştiriyorlar.

Fotoda gözlerinin içi gülüyor ben mi yanlış görüyorum ?

Valla fotoda da pek mutlu gözüktüğünü söyleyemem ama röportajda sıkıntısı barizdi, başka izleyenler varsa onlar da fark etmiştir diye düşünüyorum. Twitter'da da fenerliler aynı şeyi yazıyor zaten.

Neyse abi daha fazla konuşmaya gerek yok artık Alper'i, ne yaparsa yapsın...

Nuri türkiye'ye donmek istemiyor...

İlkay bonservisi 25 milyon € city , real , barça takibinde

İnler'i bilemem bonservisi 10 m € - 15 m € arası filan...

ona bakarsan arda da almaya kalksan en az 15 + askerlik sorunu var

parayı bastıktan sonra yazmışım oraya bir daha oku mesajı

Alper annesinide getirsin ilk maçına !

Ohh bee gerizekalı bir herif yüzünden gündem karıştı.Biz işimize bakalım rakiplerden bize ne...

Attı imzayı kendide o çok şerefli başkanıda rahatlamıştır.

Bu arada Melo'yu isteyenlerin sayısı artmış :D Lan yapmayın az dik durun siz Alper'in Melo'nun yerini doldurabileceğini mi sanıyordunuz? :D

Şimdi Melo'yu alalım falan diyorlar Melo zaten sistemin en kilit 3 adamından biri ve Melo her koşulda alınması gereken ilk adam!!!

bizimkilerin kap açıklamasının olumsuz versiyonu yayınlanmadı mı?demek ki ona gerek yok transferde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt