Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla fotoda da pek mutlu gözüktüğünü söyleyemem ama röportajda sıkıntısı barizdi, başka izleyenler varsa onlar da fark etmiştir diye düşünüyorum. Twitter'da da fenerliler aynı şeyi yazıyor zaten.

Neyse abi daha fazla konuşmaya gerek yok artık Alper'i, ne yaparsa yapsın...

aynen bende izledim adam bariz mutsuzdu hayırsız olsun

Nuri'nin neresini begenıyorsunuz

Hakkaten bende yuh dedim. Adam oflaya poflaya kırk karış suratla röportaj yaptı. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda gibi bişey dedi.

Adam ağladı ağlayacak.

Sevinç gözyaşlarıdır o arkadaşlar. Kimse kimseye zorla birşey yaptırmaz. Bu kardeşimiz demekki bu kıza gönüllüymüş olmuş. Bırakın bu ne olduğu belirsiz adamları hala şunu konuşup prim yaptırmayın adamlarda bir b.. aldık zannediyor. Kimbilir belki de onlar bizim tuzağımıza düşmüş ve önemli bir parayı bunun için harcamıştır.

Gidip arda'yı alacağız, gökhan inler için şartları zorlayacağız ve melo'yu kadroya katacağız. Çilek'de nani olacak, bunları yapabilirmiyiz yaparız ünal başkan.

Fotoda gözlerinin içi gülüyor ben mi yanlış görüyorum ?

Eğilip bükülmeye gerek yok

Adam fenerli.Geçen yılki açıklamalarıda belli,bu yılki bir türlü ağzına galatasaray lafını almamasıda belli

Halil-alper-aziz üçlüsü mükemmel birtuzak kurmuşlar.Bizimkilerde ne yazık ki sazan gibi yedi bunu

Kimse yönetimin suçu muçu yok demesin.Şu devirde,heleki halil ünal gibi bir küfrübaz yalancı aziz yalakasının lafına güvenip yolamı çıkılır

Yaklaşık 1 aydır neyin pazarlığı yapılır.

Bu tuzağa bunlara rağmen nasıl düşülür

Ayrıca şuan önümüzdeki tek ve bence çok büyük tehlike yabancı sayısı sorunudur

Bu ve benzeri hamleler gösteriyorki fenerbahçe 5 yabancıya çokta razı ve etraflarına adam topluyorlar

Yıldırım demirören-halil-stad konusunda fikret orman

İşimiz çok zor

Transferden önce mutlaka ama mutlaka yabancı sayısı sorununu çözmeliyiz federasyon nezlinde

Yoska özellikle seneye çok başımız ağrır ve alpere vermediğimiz paranın kat ve kat fazlasını şuan elimizde olan yabancıları göndermek için kullanırız.

@Amkspor: Alper Potuk:"Bundan sonraki bütün futbol yaşantımı Fenerbahçe'ye adayacağım"

@Amkspor: Alper Potuk:"Daha önce gerçekleşmeyen transferimin şimdi bittiği için mutluyum"

Bu çocuk nasıl bize gelmek istiyormuş akıl almıyor

Fenerbahçenin Türkiye kupasını almasıyla Galatasaray Süper Kupayı Garantiledi

Bizde Drogba, Sneijder, Muslera, Selcuk Inan, Burak Yilmaz, Semih Kaya, Eboue var arkadaslar

Su oyunculara bakin be. Boyle takim yok : )

3 tane nokta transfer ile ucariz

Yemisim Alper'i, Fener'i. Onlardan hic bir cacik olmaz

Elimizdeki degerlere sahip cikalim

Muthis bir takimimiz, teknik heyetimiz ve baskanimiz var

Hersey guzel ve daha da guzel olacak :ayatollah:

PÜH!!!!!!!

BK5NmsvCIAAn452.jpg:large

Üzüldüm kendisi için.. Edilen küfürler umarım geceleri rüyasına girmez... Kendini bitirmiş oldu...

Yahu 10 puan fark attik biz bunlara? Neyine uzuluyorsunuz? Alper gelince 10 puani kapatacaklarini mi saniyorsunuz?biz kendi transferlerimize bakalm gerisi hikaye..sampiyon takimin taraftari oldugunuzu unutmayin :)

[video=youtube;pyS18slDhK4]https://www.youtube.com/watch?v=pyS18slDhK4&feature=youtu.be[/video]

Valla bence seçimden önce transfer zor.

Yahu madem anlaşıyorsunuz orada bitirin. Aziz'in şerefsizliğinden hiç mi haberiniz yok ? Yapacağı belliydi böyle birşey.

CL gelirleri,lig gelirleri,kupa gelirleri,stat gelirleri bu kadar iyi olduğu bir dönemde 3 milyon euroyu takside bağlamakta ayrı bir saçmalık.

Önümüze bakalim artik. Giden gitti. Umarim planlamada baska aksaklik olmaz. Güya hersey hazirdi

Bizde Drogba, Sneijder, Muslera, Selcuk Inan, Burak Yilmaz, Semih Kaya, Eboue var arkadaslar

Su oyunculara bakin be. Boyle takim yok : )

3 tane nokta transfer ile ucariz

Yemisim Alper'i, Fener'i. Onlardan hic bir cacik olmaz

Elimizdeki degerlere sahip cikalim

Muthis bir takimimiz, teknik heyetimiz ve baskanimiz var

Hersey guzel ve daha da guzel olacak :ayatollah:

Melo :sad007:

fatih hoca çok kızmıştır bu olaya

Ya arkadaş kötüleyip durmayın şu Alper'i, tamam karaktersiz diyin şunu bunu diyin ama adam sonuçta iyi futbolcuydu doğruya doğru, inkar etmek size ne kazandıracak? Hayır madem bu kadar kötü oyuncu olduğunu düşünüyorsunuz o zaman ne diye 2 gündür goygoy yapıyorsunuz, sallayın gitsin..

Ve bizim takımda şu an bulunan Yekta, Engin, Emre gibi adamların yanında Alper Inıesta gibi kalır, doğruya doğru yani..Gidipte 1 senedir sövdüğümüz Emre'yi ve 1 senedir oynamayan Engin'i futbol tanrısı yapıp durmayın komik oluyor çünkü..Bana göre önemli bi transfer oldu ezikler adına..Şu da bariz belli ki biz bu transferde oyuna getirildik..Artık şuna takılıp kalmadan önümüze bakalım daha fazla tadımız kaçmasın. Transfer dönemi yeni açıldı, herşey daha yeni başlıyor. Boşuna gerilmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt