Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alperin her halinden belli adami zorla oraya transfer ettiler... utanmasa aglayacak resmen... beter ol...

Ilk macinda, super kupa maci olucak, bir galatasarayli futbolcuya saldirir ve "gercek" fenerbahceli olur. Taraftarin sevgilisi olur o zaman.

Alperin futbolunu begeniorum ve bize gelmesini isterdim. Ama tip olarak bana biraz Sasi Selcuk Sahini animsatiyor. Umarim sonuda onun gibi olur. 10 yil boyunca kulübeden cikamaz.

Bu Ligte tek spk ya uymasi gereken sirket Bizmiyiz,bunlarin ne transfer görüsmeleri öncesi bildirdiklerini duyduk nede anlastiktan sonra oyuncunun kaca mal oldugu nekadar ücret aldini bildiriyorlar.

alper efendi anasini kaca satti onu merak ediyorum bir yil icin nekadar alacak.

CL Drogba Sneijder Selçuk ve Fatih Terimi bırak aykut godamala git hakkaten beyin terk ya la

Al arda naniyi hic ses cikarmadan sesleri cikiyor mu

oyle kufur etmek istiyorum ki zor tutuorm

Burda hata malesef yönetimimizde..Bilhassa başkanda..tv tv dolaşıp yok şunla ilgileniyoruz,yok bu listemizde vs demiycektin..fenerin ne b.k olduğu belli..Bunu bile bile isimler basınla paylaşılmaz ki kardeşim

MELO kaçmasın bari ayrıca kampa yetişmeli oyuncular bu sene mutlaka seçim işi kötü oldu :sad007:

Nasil da "Mutlu"...

adamın yüzünde güller açıyor.

[video=youtube;W-eBMfyBIvY]https://www.youtube.com/watch?v=W-eBMfyBIvY[/video]

Melo'yu Inter istiyor beyler, Mazzari Intere gecmis Napolideyken alamamisti simdi pesini birakmaz..Eger agir davranirsak Melo gider acik ve net..

SL'ye giremezler insallah. Umarim söyle disli bir rakip cikar ve bunlari hafife almaz. Oynasinlar yine Avrupa Ligi isde.

takiminda drogba-snejder-selcuk-muslera olan bir takimin taraftari kici kirik ne idugu belirsiz bir alper yuzunden karalari baglamis.hakikaten hincal kargasinin dedigi dogru galiba bircok taraftarda ciddi ciddi asaglik kompleksi var,yazik.

Seneye bu zaman Alper yine ağlayan tarafta olur, yapacak birşey yok onun adına...Siz rahat olun beyler..:lol:

Transfer sezonu daha açılmadı ki boşuna bekliyoruz.

f.Bahçe'nin en önemli 2 hedefi: G.Saray galibiyeti ve transferde G.Saray'a çalım atmak.. Hal böyleyken bizim transfer listemiz niye açıklanır? Alper'i almak istiyorsan çağır başkanını futbolcuyu, anlaştıysan attır imzaları gönder.. k.çı başı ayrı oynayan adamlara güvenirsen böyle fenere kaptırırsın.. Sneijder Drogba'yı nasıl aldık ben ona hayret ediyorum, sanırım Mourinho faktörü..

Fakat başkan açıklamadan öncede her yerde haberleri çıkıyor ve başkana soruyorlar.Oda cevap veriyor.

Haldun reis varken şimdiki gibi değildi ki ansızın transfer ettiğimiz oyuncu ile birlikte geliyordu. :asd:

bundan sonra öyle saga sola aciklama yapacakmi cok merak ediyorum. hangi isimleri söylese hepsine fener kanca atmis durumunda. acik artirimina girmek istemiyorum diyorsun ama medjada oyuncu listeni veriyorsun cümle aleme. hodri meydan diyorsun resmen. sonra 1.2 lira icin geri cekiliyorsun.

bu isi cididen bilmiyor baskanimiz malesef.

sikeciler sampiyonlar ligi ön elemede seri bası degil dimi?

Su Fenerbahce son 10-20 Yilda kactane Türk yildiz cikardi gercekten merak ediyorum...

Sorun Yabanci kontenjaninda degil, sorun gencleri sürekli ucuk fiyatlarla alip, oynatmayan, körerten Fenerde olmasin.

Milli Takim icin cok ümitliydim aslinda Alperden, bize gelseydi veya Avrupaya gitseydi. Ama Fenerdeki gelecegi hicte ic acici gözükmüyor.

Hayir okadar genc yetenekte gerizekali degil heralde, Fenerbahcede yeteneklerin yetismedigini göremeyecek kadar. Sürekli baski altinda kaliyorlar, zorla imza attiriyor gibime geliyor Aziz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt