Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit, Selçuk, Semih, Burak, Hakan.. (Sabri, Emre Çolak,Umut, Gökhan, Aydın, Yekta, Engin yedek. )

Drogba, Sınayder, Melo, Muslera, Ebue, TRANSFER.. (Amrabat, Dany,Riera, TRANSFER yedek.)

Kadro çok iyi.. On numara 2 yabancı, 1 yerli transferi yeter bize..

Şuraya Alper'i fener aldı ühüh ühü diye zırlayanlar yazmasın beyler. Hadi canlarım.

Aldıysa aldılar, Bizim önceliklerimiz var.

Mevkisinin en iyi oyuncusu denince hücum ya da kanat olmayacağı aşikar sağ bek sol bek defansif orta saha olabilir.Xabi Alonso ihtimali yüksek ama alma ihtimalimiz yok gibi birşey bence.

Jem karacan'la ilgilenıyoruz mu

Hocam daha bugün *********************'De haber gördüm...Gelecek için Jem,Tolgay ve Okay'ı düşünüyormuşuz...Yani potansiyel yetenek olarak alınabilecek...Sizin anlayacağınız şekilde

Alper'in gelmemesi durumunda yerine gelebilecek oyuncular..

başlasın artık şov yeni meyveler yolda :ayatollah:

Bu arada Allah belanı versin yabancı sınırlaması uygulaması.

Yıl olmuş 2013 hala ertem_sener'i takip edenler var :D

Düne kadar ingilterenin en iyisi deniyordu, bugün ispanyanın en iyisi :confused:. İnanıcam ama destekli olsun be.

Madem illede yerli olacak gider nuri sahini alalim

Şu an sociedad real maçı var socieadad yenilsin de fenere falan çıkar.Hiç çekilmez fenerin cl'ye girmesi.

Alper zerre şeyimde değil gelse iyi olurdu ama artık geçmek lazım ama bu fener artık yabancı sınırı konusunda yeni kuralı destekleyecek bizden başkada kulüp çıkmaz bu şekilde Avrupada istenen başarıya asla ulaşamayız bu da hedef küçültmek olur.Türkiyede her türlü şampiyonluğa oynarız ama bir an önce Demirören i indirmek lazım ama 2014 ten önce gitmez malum RTE oy kaybetmememk için Yargıtay kararını seçimden önce açıklatmayacak o zamana kadarda Tüp başta çok sıkışmış durumdayız çok.
renktas hic farketmez her türlü isimize gelir,bu sikeciler turk futbolcularla oynayip basarili oldugu nerde gorulmus.biz realin karsisina g.zan-semih ikilisiyle ciktik ezdik gectik,tür forvetler krallar hep bizden cikar,en iyi tur orta saha adamlari hep bizden cikar.desteklesinler onlar kaybeder,bekir-egemenle yarim yamalak kronik sakat emreyle,caner maliyla ve bunun gibilerle devam eder bu adamlar.bizde forma yuzu goremeyen engin-yekta gibi adamlar onlarda su an banko oynar

Seneye Türkiye kupasını alalım şu ezikler lig şampiyonu olmuş gibi seviniyor :D

Bu Furkan arakdas da baya iyi para aliyordu yanilmiyorsam. Yattigi yerden 800.000€.

Caglar herhalde bu alandan daha büyük rekortmendir. :)

Adam ne yapsın renktaş? 1.cisi o kadar para vermeyeceksin. Hadi verdin diyelim, o zaman faydalanmaya çalışacaksın. Bunun hiçbirini yapmıyorsan futbolcunun suçu yoktur. Çağlar neyse az çok biliyoruz da Furkan'ı hiç izleyemedik. Bütün bunlar bir yana, iki yedek kalecin varken Aykut'u neden aldık ben hala o konuyu çözemedim. Adam yarım sezona 200 bin euroyu gömdü :D

Ben ne yektayi ne yigit gökoglanin ne amrabatin nede alperin gelmesini istemiyordum.ama burda cogu arkadasin aksine birsey yazmak istemedim.renkdaslar avrupada alper gibi cok yerli oyuncu var.hemde ne bukadar para veririz nede böyle dönek baskanlarla ugrasiriz.baskanin yerinde olsam gider gökhan inleri alirim

2sene önce ben bu konuyla ilgili çok uzun bi konu açmıştım sanırım adı "Pis Anadolu takımlarından kazık yemeyelim" gibi bişeydi. Uzunda bir liste çıkarmıştım ama kapandı gitti:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt